Bu bir Çengelköy dayanışmasıdır

Bu bir Çengelköy dayanışmasıdır


Bildiğiniz gibi 2006 dan beri Çengelköy Spor yönetiminde bulunuyorum. Elimizden geldiğince bölgemizin güzide kulübü Çengelköy spor a destek olmaya çalışıyorum.


Bu yıl da geçen yıl yaptığımız gibi bir duvar takvimi hazırlayarak esnafımız ile kulübümüzü buluşturmaya çalıştık. Aslında bu takvimin işlevi Çengelköy spor a karınca kararınca kimler destek olmuş bunu göstermek. Formaya reklam vereni herkes görüyor kombine kart alarak destek verenleri de facebook sayfalarında paylaştım ve bu katkıyı yapan her kişiye o an kulübüm adına teşekkür ettim.

Çengelköy spor yönetiminde olup mali açıdan direk destek verenler ile veremeyenler bir ilke imza attılar. Her bir deplasmanı iki yönetici mali olarak üstlendi. Ben sıramı Lüleburgaz maçında savdım hem takımla çok sevdiğim Trakya topraklarına yıllar sonra gitme fırsatı buldum hem de teknik kadro ve oyuncularla kaynaşma fırsatı buldum. Geçmişte basketbol oynadığım dönemlerde pek çok Bölge ve Türkiye şampiyonalarında aldığım kafile tadını ancak bir günlük olmak üzere aldım teşekkür ederim.

Başkan ismet Özay zaten son 4 yıldır özverisi ile takımın büyük mali yükünü üstlenmiş durumda biz de elimizden geldiğince çevremizi sosyal ve mali olarak harekete geçiriyor ve destek olmaya çalışıyoruz.

Heyse gelelim takvim çalışmamıza bu sene de başta Koçallar Market, Çengelköy Börekçisi , Çınaraltı Çay Bahçesi, BP Karakaş Petrol , Pehlivanoğulları desteğini esirgemedi. Melita Şark sofrası , İmren Turizm ,Unosay Market ,Engin Özçelik, Yusuf aydın, Çengelköy Baharatçısı,  Aşhana,  Kafe Kahverengi , Çengelköy Su, Sav oto Kiralama , Kral düğün salonu , Özkaya Cam, Avea Türktelekom Çengelköy bayi Sakura İletişim , Çengelköy Süt ürünleri, İPAR Et ve Dijinet de katkıda bulunarak yerlerini aldılar . Bir sene boyunca pek çok yerde dağıtımını yapacağımız binlerce işyeri ve konutta takvimimiz duvarları süsleyecek. 3.lig yolunda ilerleyen takımızın yanında yer aldıklarını gösterecekler. Sırf bu yüzden bile takvimde yer alanları fark etmek gerek .

Son dakikada bir iptal olunca aradğım Aykut Alüminyum, Hazal Et Izgara, Yağar iletişim ve Akat temel lise de yerlerini alarak takvimin çıkmasını sağladılar.

Bu yıl daha takvim çıkmadan aylar önce Çengelköy Su Şenol abi bize de yer ver diyerek ve SAV oto dan Ersin bizi unutma diyerek ilk cesareti verenler oldular. O yüzden onları takvimimizde en tepede göreceksiniz.

Diğer arkadaşlar da ikiletmeden ilk aramamızda tabiî ki yer alacağız bu kulübümüze yardımcı olmakta  vesile olmaktır anlayışı ile takvimde yer aldılar. Bu bir dayanışma öyküsüdür ben günlerce uğraştım sonunda bu hale getirdim hepsine bu satırlardan teşekkürlerimi sunuyorum. Uğraşmayınca hiçbir şey olmuyor. Çengelköy son yıllarda özellikle yeme içme mekanları ile öne çıktı akşamları ve hafta sonları dolup taşıyor. Mekanlar el değiştiriyor. Kimi mekanların ne işletmecisini ne sahibini tanıyoruz. Kimileri bir yıl içinde iki üç el değiştiriyor. Büyük markaların işletmecilerine ulaşamıyoruz bile.

O zaman sıra sizde , taraftarlar Çengelköy e gönül verenler  işte takvimde yer alıp destek olanlar karşınızda. 

Devlet tarafından Amatör spora hiç destek olunmayan bir dönemdeyiz. İç saha maçlarımızı Sultanbeyli Sultangazi stadlarında oynamak zorunda kalıyoruz. Her iç saha maçında özel ambulans ve doktor kiralayıp para ödüyoruz. Büyük saha antremanlarına ve maçlara saha sahibine para ödüyoruz. Söz lafa gelince amatör spor destekleniyormuş. Üsküdar da tek stad ile ne kadar destek olunabileceğiniz siz düşünün.

Bu vesile ile 2016 yılının tüm okuyucularımın yeni yılını kutlar sağlık ve huzur dolu günler dilerim

 

Bu haber 1404 defa okunmuştur.
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
YAZARIN DİĞER YAZILARI