Kozlu Sporun otobüsü

Kozlu Sporun otobüsü


Çengelköyspor Bal ligi maçlarına başladığından beri değişik illerden değişik ilçelerden rakip takımları görme ve yöneticileri ile tanışma fırsatı buluyoruz.


Bulundukları yerlerin belediyelerinin spor kulüplerine yaptığı destekleri görünce imreniyoruz. Kozlu spor bu  yıl gideceği dış saha maçlarına fotoğrafta gördüğünüz otobüsle gidiyor. Bu otobüsü kozlu Belediye başkanı satın almış ve kulübe hediye etmiş. Kozlu nun eti ne budu ne demeden kendimizi alamıyoruz. 60.000 nüfuslu Kozlu böyle bir otobüsü alıp kulübüne hediye edebiliyor ise o başkanı tebrik ediyoruz. Darısı başımıza diyoruz Çengelköy spor un geçen sene kulüp yemeğinde otobüs için söz verenleri ve Üsküdar Belediyesini göreve çağırıyoruz.

Amatör ligde mücadele eden Çengelköy ve benzeri kulüpler ise stad yokluğundan stada para ödüyor maç edebilmek için ayrı ödüyor, antreman yapabilmek için ayrı ödüyor. Lisanslar için para ödüyor. Altyapı takımlarını maçlara götürmek için para ödüyor. Taknik heyet ve sporcularına tabi ki ödemeler yapıyor ama maçlarına çıktığında ambulans doktor getirme zorunluluğu olması ve devletin bu işe katkı vermemesinden dolayı bir de özel hastanelerden ambulans ve doktor tutmak zorunda kalıyor buna bedel ödüyor. Daha aklıma gelmeyen bir sürü masraflar.

Amatör spor diyoruz harcanan paranın haddi hesabı yok. Çengelköy çevresinden destek ise yok denecek kadar az. Bu yıl Çengelköy de yapılan esnaf ziyaretlerinde Has Ekmek fırın gücü nispetinde destek olmuş diğerlerinden de aynı dayanışmayı bekliyoruz.

Çengelköyspor bildiğiniz gibi iki haftada bir iç saha maçı oynuyor. Bu maçı izlemek isteyenlere 5 tl bedel ile maç bileti dağıtıyoruz. Maça gelmek isteyen alıyor gelmeyi düşünmeyenler ise yardım dayanışma olsun diye bilet alıyorlar.

Kozlu maçından iki gün önce elime geçen biletleri söylediğim herkes alarak kulübüne destek oldu kendilerine bu sayfalardan teşekkürü bir borç biliyorum. Aldığınız biletlerle maç günü en azından kiralamak zorunda olduğumuz sağlık ekibinin ve ambulansın bedelleri ödendi.

Benden hiç ikiletmeden ver yalçın oradan bilet diyenleri hatırlatmak istiyorum MHP Beykoz İlçe Başkanı Ali Emanet, Şirin Emlak Reşat Şirin,Rasathane Kebap,Ata Reklam Gürbüz ,Borsa Gayrimenkul, DengeTürk Emlak ın üç ortağı ,İrfan Şeker Kral Düğün Salonu  ,Alevkent Sitesi Senayi Maral,Önallar Nalbur Nazif Önal, Elele Ev Yemekleri Vildan Hanım, Melita Şark Sofrası Hidayet Güven , Pınar Kuyumcu Cengiz Kırcı, Güzeltepe Muhtarı Yıldırım Yazıcıoğlu, Caner Özkaya, Esdilek Gıda, Natoyolu İddia Bayi Hasan Hüseyin Ballı, Talimhane Eczanesi, Üçyılmaz Ticaret Hikmet ağbi. Bunlar benden alanlar Çengelköy ve çevresinden de bilet alıp takımlarını destekleyenler maçlara gelenler gelip destekleyenler mahalle bilincine sahip çıkanlara selam olsun.  

Çengelköy spor un yolu uzun ve zorlu bu sene kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

 

Bu haber 1494 defa okunmuştur.
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
YAZARIN DİĞER YAZILARI