Çengelköy sezonu açtı

Çengelköy sezonu açtı

Tarih 18 Temmuz 2013, 16:13 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy spor teknik sorumlu Sinan Yücer yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına antreman tesislerinde başladı.

Çengelköy sezonu açtı

Çengelköy  spor teknik sorumlu Sinan Yücer yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına antreman tesislerinde başladı.

Başkan İsmet Özay yöneticiler ve bazı taraftarların da katıldığı çalışmayı izlemek için Kuleli mahallesinde bulunan tesisimize ulaştığımızda yeni transfer oyuncularımızı ve hocamızı görme fırsatı yakaladık. Futbolcularımız ile hoca arasında uyumlu ilişkileri görme fırsatı da bulduk. Oyuncularımızın heyecanı ve yeni bir sezona başlama hevesi görülmeye değerdi.

Başkan İsmet Özay ında izlediği çalışmada bazı bilgiler aldık aldığımız bilgiler şöyle “2013-2014 sezonunu hayırlısı ile bugün açıyoruz. Ağustos başında Kızılcahamam da sezon başı kampı yapacağız. O sıralar Katibim turnuvasına katılacak takımın başında Sabri hoca yer alacak deneme için oyuncu gelirse o turnuva da oynatacağız. Birkaç kademeye eksiğimiz var onları da ayarlayıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geçen sene kıl payı kaçırdığımız BAL a çıkmak öncelikli hedefimiz. Çengelköy büyük bir camia sportif başarıda hak ettiği yere getirmek için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım elimizden geleni yapacağız. Başarılı kazasız belasız bir sezon diliyorum. “

Biz de Çengelköy gazetesi olarak mahallemizin gururu takımımıza başarılar diliyoruz oyuncularımıza sağlıklı bir sezon diliyoruz.

Bu haber 575 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER