SELAHATTİN ÖZGÜR İYİ PARTİDEN MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY

SELAHATTİN ÖZGÜR İYİ PARTİDEN MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY

Tarih 26 Şubat 2024, 10:25 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar’ın İmar Sevdalısı Kentsel Dönüşüm Uzmanı Selahattin Özgür İyi Partiden Meclis Üyesi adayı oldu.

SELAHATTİN ÖZGÜR İYİ PARTİDEN MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY


Üsküdar’ın İmar Sevdalısı Kentsel Dönüşüm Uzmanı Selahattin Özgür İyi Partiden Meclis Üyesi adayı oldu.


 

İyi Parti Meclis Üyesi Adayı Selahattin Özgürü Tanıyalım 1965 Aksaray doğumlu evli İki Çocuk babası 1970 Yılında İstanbul Üsküdar Yavuztürk Mahallesine geldi ilk Okulu Ferah Mahallesi Gazi Mustafa Altıntaş İlkokulunu bitirdi.


Çocuk yaşta meslek hayatına atıldı oto tamirhanelerinde çalıştı askerliğini yaptıktan sonra kendi iş yerinde 40 yaşına kadar devam etti mesleğini bıraktıktan sonra gayrimenkul sektörüne başladı.


Emlak Gayrimenkul proje Geliştirme Kentsel Dönüşüm Çalışmalarını yürütürken Üsküdar’ın çürük ve çarpık yapılarından kurtulması İçin 2012 Yılında Özellikle Hisseli Büyük Parsellerde Burhaniye’den başlayıp Küplüce, Kirazlıtepe, Güzeltepe, Kuzguncuk, Çengelköy, Beylerbeyi, Ferah, Yavuztürk , Bahçelievler, Sultan Murat, Tufan, Küçüksu, Kandilli , Emek mahallesinde tam 10 Yıldır Mahalle Mahalle Sokak Sokak Parsel Parsel Dolaşarak imarı emsali İfrazı anlattım.


2016 Yılında Üsküdar İçin Dernek Kurduk Başkan Yardımcılığı yönetici olarak görev yaptım her zaman sonuca gitmek için doğruları anlattım. 2960 Sayılı Boğaz Yasasının değişmesi için çabalar harcadım. Bugün 2960 Sayılı yasaya Göre Öngörünüm , Gerigörünüm, Geri Gönüm etkilenme bölgesi olarak imar haklarımız Var. Buna göre çareler üretiyoruz üretmeliyiz. Hisseli parsellerin ifrazı için kanun, kararname, yönetmelikler olmalı diye yaptığım teklifler Hisseli parsellerin bölünmesi İçin bir kişinin müracaatı çürük bir binanın yeterli sebep sayılması önerim hayata geçti.



Bütün bu çalışmaların sahada uygulanması için en İYİ Başkan Adayı ile birlikte Üsküdar’ın kadim kaderini değiştirmek için Yola çıktım. Üsküdar’ın ilk sorunu Kentsel Dönüşüm İyi Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Sayın Ertaç Ergüven hocamızla çözüm olacağına inandığım için yola çıktım. İnanmak başarmaktır. Hiç bir makam mevki zenginlik kalıcı değildir. Asıl olan halka hizmettir. Bu güne kadar doğruları anlattım daima doğruları anlatmaya devam edeceğim. Önce Başkanımızı seçelim bende Başkanımızın yanında olacağım kontenjandan Meclis Adayıyım. Önceliğimiz seçilmek seçilmeden Kalemi Mührü elimize elmadan çözüm olmayacağını Saygıdeğer Üsküdarlı Kardeşlerim Bilmelidir. Ülkemiz deprem kuşağında bu bizim kaderimiz bununla kıyamete kadar yaşayacağız.

Çürük binalarda yaşamak kaderimiz değil Bir Oyunla Kaderini Sen belirleyeceksin? 31 Mart Seçimi Üsküdar İçin Hayırlı Olsun.

Bu haber 474 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER