Üsküdar Bağımsız Belediye Başkan Adayınız  Cevdet ÇAVUŞ

Üsküdar Bağımsız Belediye Başkan Adayınız Cevdet ÇAVUŞ

Tarih 01 Şubat 2024, 11:49 YazdırBu haberi yazdır

Bölgemizin sevilen ve tanınan Emekli Polis Memuru Cevdet Çavuş ile 30.Ocak günü bir görüşme yaptık. Üsküdar ile ilgili gerçekleştirmek istediklerini not aldık okuyucularımızla paylaşmak istedik.

Üsküdar Bağımsız Belediye Başkan Adayınız

Cevdet ÇAVUŞ

(Emekli Polis Memuru)


 

SÖZ VERİYORUM !

 

·        Belediye konutları yaparak kirasını ödeyemeyen Üsküdar’ lıların barına bilecekleri kamu evleri tahsis ederek geçim zorluklarını önleyeceğim

 

·        Belediye Kültür Merkezleri’nde halkın temel gıda ürünlerini satan marketler oluşturarak, gıda fiyatlarındaki aşırı artışları engelleyeceğim

 

·        Ne yazık ki giderek yaygınlaşan madde bağımlısı gençleri, bu illetten kurtaracak tıbbı ve sosyal tedbirleri en uç noktasına taşıyacağım ve izleyeceğim

 

·        Üsküdar ilçemizde amatör ve profesyonel kulüpler desteklenecek. İlçemiz 40-50 bin kişilik stat ve spor kompleksine kavuşturulacak, ülke genelinde spora gönül vermiş yetenekli gençler tespit edilerek kurulacak kamplarda ülkemize kazandırılacak.

 

·        İlçemizde bulunan camilerin ve ibadet hanelerin bakımı ve temizliği, ihtiyaçları belediye tarafından yapılacak.

 

·        Mahalle muhtarları ile bir ortak yönetim konseyi kurarak, halkın sorununu yakından bilen muhtarla birlikte sorunları çözme ilkesini sonuna kadar uygulayacağım

 

·        Üsküdar İlçesinde büyük sorun olan trafik tıkanmasını, raylı sistemlere yatırım yaparak, otobüs sistemlerini ıslah ederek ve dolmuş sistemini de uygun destek sağlayacak biçimde düzenleyeceğim.

 

·        Kentsel dönüşümde hak etsin ya da etmesin her vatandaşın bir daireye sahip olmasının tedbirlerini alacağım.

 

·        AFET konusunda bütün altyapısı yeterli olan büyük merkezler oluşturarak, yurttaşın gelecek endişesini ortadan kaldıracağım

 

·        Her mahallenin sokak hayvanlarının barındırılmasıyla ilgili ve yeterli sayıda ve altyapıya sahip merkezler oluşturacağım.

 

·        Ülkemizin zenginliği olan değişik yörelerin kültürlerinin yaşatılmasını sağlayacak etkinlerin yapılacağı merkezler oluşturacağım.

 

·        Belediye çalışanlarının yoksulluk sınırının altına düşmeyecek gelirleri sağlamayı garanti edeceğim.

 

·        Belediyede taşeron uygulamasına son vereceğim ve işleri belediyenin yapmasına özen göstereceğim.

 

·        Öğrenciler barınması için belediye mülkiyetinde yurtlar yapılmasını sağlayacağım.

 

·        Aile içi şiddet gören kadınlara özel barınma ve koruma alanlarının yeterli düzeye çıkarılmasını sağlayacağım

 

·        Ülküdar’da 25 yıl görev yaptığım, her sokağını bildiğim için sorunları ilçe sakinleriyle birlikte yaşamış olmanın birikimlerini halka sunacağım.

 

·        Yaşlılarımıza özenle bakım yapılacak hizmet edecek kişiler özenle yaşlı insanları seven merhametli kişilerden seçilecek.

 

İLETİŞİM ; 0532 574 97 25 7   FACEBOOK Cevdet Çavuş 


https://www.facebook.com/cevdet.cavus.334

Bu haber 667 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER