ALTINKÖY SİTESİNDE BAHAR ŞENLİĞİ YAPILDI

ALTINKÖY SİTESİNDE BAHAR ŞENLİĞİ YAPILDI

Tarih 29 Nisan 2024, 10:59 YazdırBu haberi yazdır


Altınköy Sitesinde 28.Nisan pazar günü bahar şenliği yapıldı.

ALTINKÖY SİTESİNDE BAHAR ŞENLİĞİ YAPILDI

 

Altınköy Sitesinde 28.Nisan pazar günü bahar şenliği yapıldı.

 

Altınköy sitesi sakinleri LİM Mimarlık sponsorluğunda yapılan etkinlikte Altınköy sitesi piknik alanında kışa veda bahara merhaba dedi.

Katılımcılara döner patlamış mısır pamuk şekeri ve lokma ikramı yapıldı. Yağan hafif yağmura rağmen yoğun bir katılım oldu en çok çocuklar mutlu oldular. DJ eşliğinde yapılan müzik dinlendi.

 

Çünkü çocuklar Palyaçolar ile surat boyama balon ve türlü eğlencelere katıldılar çok mutlu oldular. 23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının hemen sonrası ilk Pazar günü olması sebebiyle çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

 

Altınköy Site Başkanı İlker Ertem ve yönetici arkadaşları tüm katılımcılarla ilgilendiler çocukların mutlu olması için ellerinden gelen her şeyi yaptılar.

 

Boğaz bölgemizde dönüşüm konusunda ciddi adımlar atan ve yine bölgemizde faaliyet gösteren LİM Mimarlık İnşaat firması ve ATLAS İNŞAAT firmalarının ortaklığında kurulan işbirliği ile dönüşümü gerçekleştirecek olan Altınköy sitesi, genel kurullarını yapmış yetkilendirmelerini almıştı. Bu konularda son bilgileri son gelişmeleri şenliği düzenleyen LİM İnşaatın sahibi Rüstem Kılıç site sakinleri ile paylaştı.

 

Müteahhit firma adına Rüstem Kılıç bilgilendirme yaptı

“Projelerimiz hazır Üsküdar Belediye kadrolarının şekillenmesini bekliyoruz. Avan proje onayı ile hızlı bir başlangıç yapacağız.

 

Akabinde tahliye ve ruhsat sürecine gireceğimizin bilgisini verdik

 

Avan proje onayı ile bir yıllık kira bedeli ve taşınmaların ücreti peşin olarak ödenecek ve 2 ay tahliye süresi verilecek.

 

Avan proje sürecinin yeni yönetim ile ne kadar süreceğini bilemiyoruz, kadrolar belli olunca tüm konuları netleştireceğiz.

 

 

Bu haber 404 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER