SAADET PARTİSİ ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILMAZ BAYAT:

SAADET PARTİSİ ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILMAZ BAYAT:

Tarih 13 Mart 2024, 12:03 YazdırBu haberi yazdır

ÜSKÜDARLILARIN ORTAK ADAYIYIM

SAADET PARTİSİ ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILMAZ BAYAT:

ÜSKÜDARLILARIN ORTAK ADAYIYIM

 

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı ve 1994-2004 dönemi Üsküdar Belediye Başkanı Yılmaz Bayat: “Saha da gördüğümü ifade etmem gerekirse, sadece Saadet Partisi’nin değil bütün Üsküdarlıların ortak adayı olmuş durumdayım. Üsküdarlılar Yılmaz Bayat’a yani Saadet Partisi’ne oy verdiklerinde aslında kendilerine oy vereceklerinin farkında.”

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bayat, seçim çalışmalarına devam ediyor. Üsküdar’ın her mahallesinde her kesimden insanla buluşan Bayat’a Üsküdarlılar yoğun ilgi gösteriyor.

 

HALKIMIZ KUTUPLAŞMADAN BIKTI

 

 

Yaklaşan yerel seçimler hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Bayat, “Bizim adımıza seçim dönemi gayet güzel geçiyor. Gittiğimiz her yerde ilgi ve sevgiyi görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Görüyoruz ki insanımız kavgadan, gürültüden, siyasi kamplaşmadan, düşmanlaştırmadan bıkmış, usanmış. Ben belediye başkanlığımdan önce de, başkanlığım dönemimde de, başkanlık dönemim sonrasında da Üsküdar’da yaşıyordum, yaşıyorum. Her zaman halkımızın içinde ve onlarla temas halindeyim. Bununla birlikte Saadet Partisi’nin de 50 yıldır bu ülkedeki her kesimle konuşabilen, her kesimle, ülke menfaatine bir araya gelebilen yapısı, toplumun tüm kılcal damarlarıyla samimi bir ilişki kurabilmemizi sağlıyor” diye konuştu.” şeklinde konuştu.

 

3. YOL ARAYIŞI VAR BU DA ÜSKÜDAR’DA SAADET PARTİSİ’DİR

 

 Kutuplaşmadan bıkan Üsküdarlıların 3. Bir yol aradıklarını belirten Bayat, “İnsanımız yıllarca şu parti gelmesin diye oy veriyor. A partisine olan kızgınlığından B partisine yöneliyor. Aslında tercihi olmayan insanlara destek veriyor. Ancak yeterli hizmeti alamıyor. Görüyorum ki Üsküdarlı bundan yorulmuş durumda. Bir alternatif arıyor. Bu alternatif olarak da, bizlere büyük teveccüh gösteriyor. Ben de gittiğim her yerde ‘Gelin, bu seçimde Üsküdar’ımız için huzurlu bir karar alalım. Siyasi çekişmelerin, kavgaların ve kutuplaşmanın kapılarını kapatalım! Üsküdar için tecrübe ve değişime, birlikte adım atalım!’ çağrısını yapıyorum. Bu çağrı her kesimde büyük kabul görüyor” dedi.

 

 ÜSKÜDARLILARIN ORTAK ADAYIYIM

 

Saadet Partisi’nin seçimi kazanması durumunda tüm Üsküdar’ın kazanacağı belirten Yılmaz Bayat, “Saha da gördüğümü ifade etmem gerekirse, sadece Saadet Partisi’nin değil bütün Üsküdarlıların ortak adayı olmuş durumdayım. Üsküdarlılar Yılmaz Bayat’a yani Saadet Partisi’ne oy verdiklerinde aslında kendilerine oy vereceklerinin farkında” ifadelerini kullandı.

 

BİZ ÜSKÜDARLILARI HİÇ YANILTMADIK

 

 1994-2004 dönemine de atıf yapan Başkan Adayı Bayat, “İnsanlarımız bizi biliyor. 10 yıllık dönemde biz onları hiç yanıltmadık. Belediyeyi onlarla birlikte yönettik. O süreci Üsküdar’da birlikte yaşadığımız hemşehrilerimiz buna şahittir. Bu yüzden, hemen her kesimden destek görüyor, toplumun tüm katmanlarından oy alacağımızı tahmin ediyorum” dedi.

 

TEK SANİYE KAYBETMEYECEĞİZ, TEK KURUŞ İSRAF ETMEYECEĞİZ

 

Üsküdar’ın sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini söyleyen Bayat, “Her şeyden önce ben de Üsküdarlıyım. Fildişi kulelerde yaşamıyorum. Bu şehrin sokaklarında olan bitenlerden haberdarım. O sorunları ben de yaşıyorum. Bununla birlikte 10 yıllık başkanlık tecrübesi ile neler yapılması gerektiğini de biliyorum. Başta kentsel dönüşüm olmak üzere tüm sorunları ivedilikle çözeceğiz. Kentsel dönüşümde asla hak kaybı, asla adaletsizlik olmayacak. Öte yandan Hizmette kaybedilecek tek saniye, israf edilecek tek kuruş vebaldir. Üsküdar’ı mutlu insanların şehri yapacak, önce insan diyeceğimiz çalışmalara zaman kaybetmeden başlayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber 144 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER