Rasathane Ortaokulu Mezunları törenle diplomalarını aldı

Rasathane Ortaokulu Mezunları törenle diplomalarını aldı

Tarih 12 Haziran 2013, 10:55 YazdırBu haberi yazdır

Okul müdürü Necati Yavuz okul yöneticileri ve çalışanları mezunların güzel bir gün geçirmesi için günlerce hazırlıklar yaptılar.

Rasathane Ortaokulu Mezunları törenle diplomalarını aldı



Okul müdürü Necati Yavuz okul yöneticileri ve çalışanları mezunların güzel bir gün geçirmesi için günlerce hazırlıklar yaptılar. 11 Haziran akşamı okul bahçesinde mezunların heyecanına ortak olmak isteyen veliler ve aile yakınları bir araya geldiler.


Akşam saat 20.00 de Rasathane ortaokulu mezunlarının kırmızı halı yürüyüşü ile başlayan tören Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.
Zeynep Yar öğrenciler adına bir konuşma yaptı “Sevgili velilerimiz ve öğretmenlerimiz sizleri kimi zaman üzdük ama şimdi eğitim dönemimizin bir kısmı bitti. Ülkemizin gelecinde hepimizin bir payı olacak bu konuda ki desteklerinizden dolayı hepinize teşekkürü bir borç biliriz.” Dedi.
Türkçe Öğretmeni Esra Karakaya da öğrencilere başarılar dileyen bir konuşma yaptı.
Okul müdürü Necati yavuz ise “163 öğrencimizi uğurlarken hiç üzüntü duymuyorum. Bu öğrencilerimizi sağlıklı mutlu bir gelecek beklediğini biliyorum. Çocuklarımız 8 yıl önce okulumuza minicikken başladılar şimdi önlerinde pırıl pırıl bir eğitim geleceği daha var hepsinin başarılı olacağına inanıyorum ve başarılar diliyorum “ dedi.

İlçe Milli eğitim Müdürü İlyas Tekin ise “ Üsküdar da 100.000 öğrencimiz 6.500 öğretmenimiz var 2012-2013 eğitim öğretim dönemini tek bir kişinin bile burnu kanamadan bitirdik. En büyük başarı budur bu başarı hepimizindir. Rasathane okulu Üsküdar’ın en güzel okullarından birisidir. Hem çevresi çok güzeldir hem de başarılı bir okuldur. Gençler inşallah hepiniz güzel liselere ve Üniversitelere gideceksiniz. Geçen hafta SBS leri takip ettik velilerin heyecanı görülmeye değerdi. Hepinize hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Üsküdar Belediye Başkan yardımcılarından Ali rıza Şenbabaoğlu ise “Okulun kalitesi çocuklarımız yansımış eğitim kadrosu olsun okulunuz olsun çok güzel bir okulunuz var umarım bundan sonra ki yaşamınız da bu güzelliklerde olur” dedi.

Ardından okulu derecelerle bitirenlere ödülleri verildi. Keman resitali ilgiyle izlendi ardından çalınan hafif müzik parçaları ile öğrenciler eğlendiler. Öğretmenleri ile sarılıp fotoğraflar çektirip vedalaştılar.
Bu haber 810 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER