Çengelköy de şehitlere dualar okundu

Çengelköy de şehitlere dualar okundu

Tarih 22 Temmuz 2016, 10:43 YazdırBu haberi yazdır

15-16 Temmuz’da gerçekleşen, Milli İrade’yi hedef alan darbe girişimine karşılık direnişin kalesi olan Üsküdar’da, halk demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

Çengelköy de şehitlere dualar okundu

 

15-16 Temmuz’da gerçekleşen, Milli İrade’yi hedef alan darbe girişimine karşılık direnişin kalesi olan Üsküdar’da, halk demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Demokrasi nöbetinin beşinci gününde de Üsküdarlılar meydanları doldurmaya devam etti. 

Genç, yaşlı demeden binlerce insan, Milli İrade’ye destek vermek adına saatlerini Üsküdar meydanlarında geçiriyor. Bu kutlu nöbete Kısıklı meydanında Üsküdarlıların yanı sıra İstanbul’un çeşitli semtlerinden gelen vatandaşlar da destek veriyor.

19 temmuz akşamı  saat 21:00’da Acıbadem Türk Telekom karşısında ve  saat 22:00’da Çengelköy Polis Karakolu yanındaki parkta toplanan vatandaşlar, Üsküdar Belediyesi’nin organizasyonu çerçevesinde cuntacılar tarafından katledilen kahraman şehitlerimizi andı.

Program öncelikle Kur’an tilavetiyle başladı. Daha sonra konuşmalarla devam eden programda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN de burada bulunan kalabalığa bir konuşma yaptı.

Belediye Başkanı TÜRKMEN konuşmasında darbeye ve darbecilere lanet ederken, canı pahasına milli iradeyi savunan kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

 

Bu haber 640 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER