DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ UĞURLADIK GAZİLERİMİZİ UNUTMADIK

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ UĞURLADIK GAZİLERİMİZİ UNUTMADIK

Tarih 22 Temmuz 2016, 10:22 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, canları pahasına vatanını savunurken şehit düşen vatandaşların cenaze namazına katılırken, demokrasi mücadelesi sırasında yaralanan vatandaşları da hastanede ziyaret etti

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ UĞURLADIK GAZİLERİMİZİ UNUTMADIK

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, canları pahasına vatanını savunurken şehit düşen vatandaşların cenaze namazına katılırken, demokrasi mücadelesi sırasında yaralanan vatandaşları da hastanede ziyaret etti.

Saldırılarda yaralanan vatandaşlara hastanede ziyarette bulunan Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, tüm yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, hepsini yaptıkları kahramanlıktan dolayı teker teker kutladı.Çengelköy mahalle muhtarı Can Cumurcu’ da olay gecesi yaralanmış ve hasteneye sevk edilmişti . Başarılı ameliyat sonrası sağlık durumu iyiye giden Çengelköy Muhtarı Can cumurcu’ ya ve diğer yaralılara bizde Çengelköy Gazetesi olarak geçmiş olsun diyoruz.

TÜRKMEN, daha sonra Milli İrade’ye sahip çıkma yolunda sokağa çıkan ve darbeciler tarafından şehit edilen vatandaşlarımızın cenazesine katıldı.

Kirazlıtepe ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Camii’nde kılınan cenaze namazlarına iştirak ederek şehit yakınlarına taziyede bulundu.Marmara İlahiyat Camii'nde cenaze namazı kılınan şehitlerden biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yol arkadaşı Erol Olçak ve oğlu Abdullah Olçak idi. Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada yol arkadaşı ve oğlundan bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha fazla konuşamayacağını belirterek, "Milletimiz başı sağ olsun. Fakat bu haşhaşilere, bu malum terör örgütüne, Fetullahçı Terör Örgütü'ne, biz bu yolda kefenimizle yürüyoruz. Bunların hakkından gelecek ve evelallah bu ülkemizi birlik, beraberlik içerisinde geleceğe taşıyacağız. Rabbim rahmet eylesin." diye konuştu.          

Tarih : 18 Temmuz, 2016

Bu haber 558 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER