Otoparklar baştan aşağı yenilendi

Otoparklar baştan aşağı yenilendi

Tarih 28 Haziran 2016, 22:00 YazdırBu haberi yazdır

Kent genelinde modern ve teknolojik otoparkları hayata geçiren İSPARK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile işletmeye aldığı otoparkları yenileyerek vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor

Otoparklar baştan aşağı yenilendi

 

Kent genelinde modern ve teknolojik otoparkları hayata geçiren İSPARK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile işletmeye aldığı otoparkları yenileyerek vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPARK’ındevraldığı ve uzun yıllar önce hizmete giren birçok otoparkı baştan aşağı yeniledi. Bezmialem Vakıf Üniversitesi, Kartal Soğanlık P+R, Suadiye Açık ve Pendik Katlı otoparkının giriş ve çıkış noktaları, demir korkuluk alanları, atık ve yağmur suyu giderleri,  peron adresleme ve uyarı tabelaları tümüyle yenilendi. Park alanları da farklı renklerde yeniden tasarlanarak hizmete sunuldu.

Otoparkların içerisinde sürücülerin kullandığı alanlarda modern güvenlik sistemleri ve ekipmanları da devreye alındı. Bazı otopark alanlarında daha fazla aracın parklanmasınaimkan sağlamak amacıyla da teknolojik sistemler hayata geçirildi. Otoparkta engelli park ile bisiklet park alanları da yenilenerek vatandaşların daha rahat parklanabilecekleri bir ortam oluşturuldu. Ayrıca iç ve dış alanlar yeniden dizayn edilerek güzel bir görünüme kavuşturuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hizmet verdiğimiz otoparkları güvenli ve sistemli bir yapıya kavuşturmak amacıyla yenileme çalışmalarına hızla devem ettiklerini belirten İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut, “Otoparklarımızı baştan aşağı yeniliyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendiriyoruz. Uzun süre kullanılabilecek çevreci, modern ve teknolojik sistemleri de kullanıma sunuyoruz” dedi.

Otoparkların kullanım ömrünü uzatmak amacıyla uzun süredir hummalı bir şekilde tadilat çalışmaları devam eden alanlarda vatandaşların istekleri de dikkate alınarak, otopark giriş ve çıkışına kamera, her kata yön gösterici tabela ve kat renkleri ile uyumlu asansör butonları da yapıldı.

Ümraniye HaldunAlağaşOtoparkı, Ümraniye Katlı Otoparkı, Kartal Hasan Doğan Katlı Otoparkı, Gülsuyu Katlı Otoparkı, Seyrantepe Katlı Otoparkı, Tepebaşı Katlı Otoparkı, Maçka Katlı Otoparkı Cihangir Katlı Otoparkı, Mevlana Katlı Otoparkı, Merter Katlı Otoparkı’na bakım onarım çalışmaları hızla devam ediyor. Kısa zamanda tamamlanarak hizmete sunulacak.

Bu haber 524 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER