Hilmi Türkmen Çengelköyspor tesislerindeydi

Hilmi Türkmen Çengelköyspor tesislerindeydi

Tarih 10 Haziran 2016, 09:56 YazdırBu haberi yazdır

4 Haziran günü Rasathane Camisinde sabah namazında saat 05.00 de Başkan Hilmi Türkmen Çengelköy spor yöneticileri ve alt yapı sporcuları ile bir araya geldi

Hilmi Türkmen Çengelköyspor tesislerindeydi

4 Haziran günü Rasathane Camisinde sabah namazında saat 05.00 de Başkan Hilmi Türkmen Çengelköy spor yöneticileri ve alt yapı sporcuları ile bir araya geldi.

Namaz sonrası hep beraber Çengelköy Spor tesislere geçildi ve hep beraber kahvaltı yapıldı. Eski yöneticimiz Esat kalay da kahvaltı programına katıldı ve Üsküdar da spor kulüplerinin ve Çengelköy spor un meseleleri konuşuldu. 

 

Bu yıl ve önümüzde ki yıl boyunca yaşanacak Beylerbeyi stat yapımı sonucu maç yapabilecek stat olması da konuşulan konular arasında idi.  Çengelköy spor başkanı İsmet Özay bu kibar ziyaretinden ve kulübe olan ilgisinden dolayı Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ‘e teşekkür etti ancak belediyenin desteğinin böyle tüm yaşlarda alt yapı takımı oluşturan kulüplere daha fazla olması gerektiğini hatırlattı.  Başkan Hilmi Türkmen “sporcunun başımızın üstünde yeri var Üsküdar da spor un halka ve gençliğe yayılması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ama kulüpler de mahallelerde bu işleri gayet güzel yapıyorlar sporun ve sporcunun yanında olacağız.”dedi

Kahvaltı ile beraber lezzetli çaylar içildi ve sportif konularda uzun uzun konuşuldu. Tesiste bu konuda emeği geçenlere Çengelköy Gazetesi olarak teşekkür ederiz. 

Bu haber 564 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER