
CHP Engelliler Komisyonu moral gecesi düzenledi


CHP Üsküdar Engelli hakları komisyonu 17.Mayıs günü Burhaniye Gençlik merkezi toplantı salonunda moral gecesi düzenledi.
CHP Engelliler Komisyonu moral gecesi düzenledi
CHP Üsküdar Engelli hakları komisyonu 17.Mayıs günü Burhaniye Gençlik merkezi toplantı salonunda moral gecesi düzenledi.
Geceye komisyonun iletişime geçtiği engelliler aileleri katıldığı gibi Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan ve yönetim kurulu arkadaşları da katıldılar. Engelli hakları komisyon üyeleri günler süren hazırlıkları sonucu başlayan programda ilçe başkanı katılımcılara bir konuşma yaparak seslendi. Ardından komisyonun ilçe yönetiminden temsilcisi Özlem Özkan a ve Komisyon başkanı Birgül Soysevinç’e birer plaket takdim edildi. Zira yıllardır böyle bir komisyon çalışmasının Üsküdar da CHP de yapılmadığı konuşuluyor ve düzenleyenlerin haklı gururu yüzlerinden belli oluyordu.
Komisyon tüm katılımcıları Gençlik merkezinin kapısında karşıladılar ve Üsküdar Gençlik Kollarının tümünün iş bölüşümü yaparak geceyi güzelleştirmek için çalıştıkları gözlerden kaçmadı. Etkinlik öncesi lezzetli ikramlar komisyon üyeleri tarafından konuklara sunuldu.
Program Barış Atagün’ün sunumu ile başladı ülkemiz ve dünyadan rakamları hatırlattı, ünlü engellileri dinleyicilere hatırlattı. Cumba Kültür sanat Merkezinden Şiir Adamı Mehmet Koç ve Deniz Tüzün şiirleri ile katılımcılara seslendi. Ardından gitar ile şarkılar seslendirildi bağlama ile türküler seslendirildi. 10.Köy Türk Sanat Müziği grubu ise iki bölüm halinde şarkılar seslendirdi. Önce koro şarkılarını söyledi ardından solo şarkılar söylendi ama dinleyiciler şarkılara eşlik edince şarkılar daha bir güzel oldu.
Programın yapılmasında emeği geçen tüm gruplara plaketler takdim edildi. Komisyon Başkanı Birgül Soysevinç emeği geçen herkese teşekkür etti.
HAKKI DEMİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TULPARS İLE AFET’E HAZIRLANDI...
Profesyonel eğitmen kadrosuna sahip Tulpars Arama Kurtarma İstanbul genelinde farkındalık eğitimi ve tahliye tatbikatlarına devam etmektedir.
Recep Tayyip Erdoğan, üçüncü kez Cumhurbaşkanı seçildi...
Cumhuriyet tarihinin ilk iki turlu seçimi yapıldı. Cumhurbaşkanlığı seçimini Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yarışan Cumhur İttifakı’nın adayı Erdoğan kazandı.
Kuş gözlemcilerinin Büyük Göç Heyecanı
“Ebird Global Bigday” Kuş Gözlem Günü bu yıl 13 Mayıs’ta geniş bir katılımla gerçekleştirildi.
Almanya’da Mesleki Kurslara Gidenlere 1.200 Euro Maaş
Almanya’da işverenler işçi açığına çözümü, çalıştırılacak elemanı yetiştirmekte buldu.
SN ERDOĞAN’IN İLÇESİNDE İLGİNÇ SONUÇ...
Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye ortalaması Erdoğan 49 Kılıçdaroğlu 45 iken Üsküdar da tam tersi bir durum oluştu Kılıçdaroğlu 49.8 Erdoğan 45.3
Veri girişlerinde sona yaklaşıldı; YSK Başkanı, son durumu paylaştı...
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 14 Mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine ilişkin yurt içinde açılan sandık oranının yüzde 99 olduğunu
İŞTE SEÇİM YASAKLARI
Türkiye yarın sandık başına gitmeye hazırlanırken seçim yasakları da bugün devreye giriyor.
SUAT ÖZÇAĞDAŞ “EMEKLİLER İKTİDARIMIZDA NEFES ALACAK”
CHP 1.Bölge millet vekili adayı Suat Özçağdaş 8.Mayıs günü Ata 2 sitesinde düzenlenen bir toplantıda katılımcılara seslendi.
ÇENGELKÖY LAHANACILAR ÇEŞMESİ BİR ŞİİRE KONU OLDU...
Geçtiğimiz günlerde Çengelköy'de gezinirken paylaştığım bu fotoğrafı çektim ve kendimce bir de şiir yazdım. Umarım bir yanlış yapmamışımdır. Varsa bir kusur, affola...
SERA KADIGİL “BU ÜLKE ÇOK DAHA İYİ YAŞAMI HAK EDİYOR”
7.Mayıs Pazar günü TİP adayı Sera Kadıgil Ata 2 sitesinde seçmenlere seslendi. Kalabalık bir dinleyici grubunu selamlayan Kadıgil şu açıklamalarda bulundu. Sonra soruları cevapladı.