
CHP Üsküdar da paneller sürüyor
CHP Üsküdar ilçe binasında 24 Nisan Pazar günü “Kürt Sorunu “ konulu bir panel düzenlendi. Konuk olan 24. Dönem milletvekili Hüseyin Aygün bilgilendirme yaptı ve sorulara cevap verdi.
CHP Üsküdar da paneller sürüyor
CHP Üsküdar ilçe binasında 24 Nisan Pazar günü “Kürt Sorunu “ konulu bir panel düzenlendi. Konuk olan 24. Dönem milletvekili Hüseyin Aygün bilgilendirme yaptı ve sorulara cevap verdi.
Toplantıyı yöneten Mert Bahçetepe hoşgeldiniz dedi konuğu tanıttı ve sözü devretti. Hüseyin Aygün “Çözüm süreci boyunca her kes birbirini yıprattı Kandil sanki Öcalan ı yıpratmayı seçti ve o dönem şehitler gelmiyor derken çözüme yönelik bir adım atılmıyormuş. Mahkemede Kürtçe savunma kabul edildi ama anadilde eğitimde hiçbir adım atılmadı
CHP meclis tarihi bir sorunu çözerken taraf olmalı bürokrasiye teslim edilmemeli dedi ve en doğru müdaheleyi yaptı. Şeffaf bir süreç izlenmedi ve herkes zarar gördü Meclis de ki tüm partilerin temsil edildiği bir komisyon kurulmalıydı.
Belki altı ay belki bir yıl sonra süreç yeniden başlayacak bu kadar şehidin geldiği bir durum sürdürülemez. Suriye’de ne olacağı belli değil bir tane değil 5 tane Kürt sorunu var. Yaşadığı topraklarda yönetime katıldıkları ölçüde sorunları azalır. Yabancıların müdahele ettiği ortamlarda çözüm çok zor olacaktır. . Belirsiz bir dönem giriyoruz Kürtler buna nasıl inanacak 300 bin insan göç etmiş durumda. Önce akan kanın durması lazım her şey ondan sonra konuşulur.
HDP nin de bir özeleştiri borcu var görev aldığım dört yıl boyunca onlar Akp yi değil hep CHP yi eleştirdiler. Cumhuriyet hepimize eşitlik ve laikliği kazandırdı
Tutarlı demokratik bir programla insanların önüne çıkmalıyız.” Dedi.
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.
TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI GENEL MERKEZİ nden Nusaybin’de yaşanan bayrak indirme olayına kınama mesajı yayınlandı.

TURAN Devleti İstanbul İl Başkan yardımcısı Özgür Torun da gazetemize Bayrak indirme olayına karşı tepkisiz kalmadıklarını ve kalmayacaklarını açıklayarak genel merkezin bildirisini paylaştı.
ADALETLİ EMEKLİ MAAŞI İÇİN İNTİBAK GEREKLİ

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge, emeklilerin taleplerinin dikkate alınması gerektiğini içeren ve bu talepleri sıraladığı bir basın açıklamasını 15 Ocak günü yaptı.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI BASINLA BULUŞTU

AK PARTİ Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçenin tarihi mekanlarından Valide Sultan Kasrı'nda yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ BASINLA BULUŞTU

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve yönetim kurulu arkadaşları ile Belediye Meclisinden üyeler 10 Ocak günü Kandilli Nevmekan da çalışan gazeteciler gününü kutlamak için gazetecilerle buluştu.
MEDİVİA HASTANE YÖNETİMİ GAZETECİLERİ AĞIRLADI

10. Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen Program’da basın mensupları Çengelköy ve çevresinde bulunan tek özel hastane olan MEDİVİA yönetimi ile bir araya geldi.





