Çengelköy Lisesi Okul Aile Birliği 2010 Genel Kurulunu Yaptı.

Çengelköy Lisesi Okul Aile Birliği 2010 Genel Kurulunu Yaptı.

Tarih 31 Ekim 2010, 13:02 YazdırBu haberi yazdır

24.Ekim 2010 da Çengelköy Lisesi okul aile birliği genel kurulu yoklama ile başladı. Katılımcılar hazirun cetveline attıkları imzadan sonra divan kuruluna aday gösterilen Esat Kalay ve ekibini seçtiler.

Çengelköy Lisesi Okul Aile Birliği 2010 Genel Kurulunu Yaptı.

 
24.Ekim 2010 da Çengelköy Lisesi okul aile birliği genel kurulu yoklama ile başladı. Katılımcılar hazirun cetveline attıkları imzadan sonra divan kuruluna aday gösterilen Esat Kalay ve ekibini seçtiler.Divan kurulu göreve başlamasını takiben saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Okul müdürü Cemal Ak katılımcılara hoş geldiniz konuşması yaparak geçmişte görev alan, Çengelköy Lisesinin bugünlere gelmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Üsküdar da genel lise sayısının üçe düşmesiyle Anadolu lisesine gidemeyenler ve Meslek lisesine gitmek istemeyenler mecburen bu üç liseye gidiyorlar o yüzden lise bir kayıtlarımız bu sene 850 civarında olup kalan 200 öğrenci ile beraber birinci sınıfların mevcutu 1050 olmuştur.Okul aile birliği başkanı Vildan Özkan söz aldı ve şunları söyledi.Kalite beratı oraya boşuna asılmadı. Ancak burada 10 yıldır emeği olan Mustafa Kortikoğlu’nun ve Okul aile birliğinin çok büyük katkıları oldu.O ekibe teşekkürlerimi sunuyorum.Çengelköy lisesi okul aile birliği Faaliyet raporunu Sibel Erol okudu :Başta 2009-2010 İSO belgesi alınması süreci ve buna bağlı sözleşmeli personel çalıştırılması ve idari işler konusunda yapılan işleri madde madde sıraladı.Faaliyet raporu hakkında çeşitli görüşler veliler tarafından dile getirildi.Çengelköy Lisesi Müdürü Cemal Ak, Okul Aile Birliği ile ilgili mevzuatı açıkladıktan sonra, bir önceki dönemde yapılan kongre evrakları üzerinde yaptığı incelemede  yönetmeliğe uygun bir  yönetimin oluşturulmadığını, hukuken oluşturulmayan yönetimin yaptığı faaliyetlerin ibra edilemeyeceğini, öncelikle önceki dönemdeki yönetimin bu işleminin idari ve hukuki yönden incelenmesi gerektiğini bu nedenle; herhangi bir yükümlülük altına girmek istemediğini ve faaliyet  raporuna imza atmadığını, zamanında hukuken oluşturulmayan bir yönetimin faaliyet raporunun  ibra edilmemesi” yönünde kanaatini  dile getirdi. Geçen dönem okul aile birliği başkanlığını yapan Şenol Köseoğlu ise Okul aile birliği toplantısı başka  yönlere kaydırılmak isteniyor , sanki bir siyasi partiye genel başkan seçiliyor diyerek tepki gösterdi ve  yeni dönem için aday olmayacağını belirterek toplantı salonunu terk etti.Faaliyet raporu oylandı rapor kabul edilmedi. Denetleme kurulu raporu oylandı, rapor kabul edilmedi.

 
Başkandan Çengelköy Lisesine Müjde…

 
Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara Genel Kurulun Pazar günü olmasına rağmen katıldı. Genel kurula katılan velileri selamladı her zaman lisemizin yanındayız dedi ve lisenin halı sahasını en geç Nisan 2011 e kadar yapacaklarını ve okula teslim edeceklerinin sözünü verdi bu da veliler tarafından alkışlar arasında memnuniyetle karşılandı.

 
Yeni dönem yönetim için üç liste aday oldu. Osman Yavuz , Ali Rıza Yılmaz ve Hasan Çalışkan başkanlıklarında üç liste velilere tanıtıldı. Ardından Osman Yavuz, Hasan Çalışkan lehine listesini seçimden çekmesiyle katılanların 100 ünün oyunu alan Hasan Çalışkan ,Haydar Zengin,Hülya Erdem, Sabahattin Yıldırım yönetime Hayrettin Yılmaz , Emine Ketenci ise denetleme kuruluna seçildiler.Bu listeye Okul müdürü bir öğretmen ve bir müdür  muavini eklenerek yeni dönemde görev yapacaklar. Hepsine Çengelköy Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

 
Yönetimin seçilmesinin ardından okula her zaman destek olacağını ifade eden Tamer Akyıldırım’ın bu yıl okula 10.000 tl yardımda bulunma taahhüdü de memnuniyetle karşılandı.
Bu haber 874 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER