Çengelköyspor Ekim Ayı maçlarını Bitiriyor.

Çengelköyspor Ekim Ayı maçlarını Bitiriyor.

Tarih 29 Ekim 2010, 18:24 YazdırBu haberi yazdır

Süper Amatör Ligde 7 Hafta sonrasında 4. grupta mücadele eden takımımız. Son maçında Reşitpaşa ile berabere kalarak 1 puana razı geldi.

Çengelköyspor Ekim Ayı maçlarını Bitiriyor.

Süper Amatör Ligde 7 Hafta sonrasında 4. grupta mücadele eden takımımız. Son maçında Reşitpaşa ile berabere kalarak 1 puana razı geldi. Grupta beşinciliğini muhafaza eden takımımızın yedi maçta galibiyet beraberlikte 9 puanı buluyor.

Yağmur çamur demeden Çengelköy’ü desteklemekten kaçınmayan taraflar Ekim ayında son maçta Ömerliköy ile olan maçta da takımı yalnız bırakmadı.3 Kasımda 14.15 de eksik kalan bir maçımızı Anadolu Hisarı sahasında Avcılar ile yapacağız. Bu maçta da Çengelköylüler takımlarını sahada yalnız bırakmayacaklar.İstanbul Amatör genç yaş gruplarından ise U.15 yaş gruplarında 26.grupta mücadele eden takımlarımız Çengelköy ‘ü temsil etmeye devam ediyorlar. 15 yaş takımımız 4 maçta 4 galibiyeti rüzgâr gibi esiyor ve haliyle grup liderliğinin en önemli adayı attığı gol sayısı 21 yediği ise 2.

17 yaş takımımız ise yedi puanla grup dördüncüsü olarak grubunda rakipleri ile mücadele ediyor. Tüm klasmanlarda Çengelköy formasını şerefle taşıyan sporcularımıza başarılar dileriz.
Bu haber 833 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER