Şiirlerseverler buluştu

Şiirlerseverler buluştu

Tarih 17 Mart 2016, 11:22 YazdırBu haberi yazdır

Cumba Kültür Sanat platformu 12 Mart cumartesi günü Şiirler Susmaz etkinliğini üvercin ka kafede düzenledi.

Şiirlerseverler buluştu

Cumba Kültür Sanat platformu 12 Mart cumartesi günü Şiirler Susmaz etkinliğini üvercin ka kafede düzenledi.

Deniz Tüzün ve Mehmet Koç un düzenlediği şiir dinleme ve okuma toplantısına başta Mustafa Gülcan ve konuk şairler katıldılar. Ağırlıklı olarak Mustafa Gülcan şiirlerini seslendirdi. Mehmet Koç ise yeni çıkan öykü kitabında bir öykü okuyarak şiir gününü zenginleştirdi. Sanki bu günleri hatırlatan Mustafa Altıok un “ Ben o gün öldüm bir daha ölmem şiiri “ seslendirildi ve büyük ilgi gördü.

Aynı zamanda Milli marşın kabul günü olan 12 Mart olması sebebi ile Mehmet Akif Ersoy un bir şiiri seslendirildi. Ardından Ahmet Arif ,Nazım Hikmet ten seçilmiş şiirler dinleyiciye sunuldu. Deniz Tüzün kendi şiir Can Parçası da ilgiyle dinledi. Pek çok tanınan tanınmayan şair şiirlerini dinleyicilerle buluşturdu. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayan dinleyiciler şiirlere doydu.

 

Platform adına Deniz Tüzün gazetemize şu açıklamada bulundu “Cumba Kültür ve Sanat Platformu olarak düzenlediğimiz, "Şiriler Susmaz" etkinliklerinin 12 Mart 2016 etkinliğinde davetimizi kabul eden sevgili şairimiz Mustafa Gülcan başta olmak üzere; gerek etkinliğimizde bizzat bulunan gerekse mail ve mesaj ile yüreklerini ve desteklerini bizden esirgemeyen Çengelköy Gazetesi'ne, Oneol Yayınevi'ne, Anadolu KÜltür Sanat ve Mozaik Derneği'ne,sponsorlarımızdan Özgör Otomotiv'e ve elbette tüm yazar-şair ve okurlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.”
Bu haber 627 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER