Merkez Çaybaşı'lılar türkülerde halaylarda buluştu

Merkez Çaybaşı'lılar türkülerde halaylarda buluştu

Tarih 09 Mart 2016, 11:28 YazdırBu haberi yazdır

Diyarbakır Çüngüş Merkez Çaybaşı Dernek yönetimi Çengelköy Mehmet Çakır tesislerinde 8 Mart akşamı 4. Kuruluş yılında yemekli bir toplantı düzenledi.

Merkez Çaybaşı'lılar türkülerde halaylarda buluştu

 

Diyarbakır Çüngüş Merkez Çaybaşı Dernek yönetimi Çengelköy Mehmet Çakır tesislerinde 8 Mart akşamı 4. Kuruluş yılında yemekli bir toplantı düzenledi.

 

Başkan Mehmet Kurt ve yönetici arkadaşları her misafiri kapıda incelikle karşıladığı toplantıya Ak Parti Üsküdar İlçe yöneticileri,komşu dernek yöneticileri dernek üyeleri ve aileleri katıldılar.

 

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Beşir Aksakal'ın davete icabet edemeyen Hilmi başkanımızın selamlarını öncelikle ileten Aksakal bir başka program ile çakıştığından dolayı gelmediğini belirten Aksakal konuşmasına şu sözlerle devam etti :"Sevgili hemşerilerim bir kardeşiniz olarak bu birlik beraberlik gecesinde bu sinerjiyi oluşturan  vesile olan Derneğimize teşekkür ederiz."

 

Programın ilk başında Dernek Başkanı Mehmet Kurt Ülkemizde ve Müslüman ülkelerinde terör belasından hayatını kaybeden aziz şehitlerin ruhu için tüm katılımcıları saygı duruşuna davet etti ve aziz şehitlere Allah'tan rahmet kederli ailelerine Türk milletine sabırlar diledi.

 

Yemekli toplantının düzenleme gününün 8 Mart olması sebebi ile dernek yönetimi adına Kadınlar Kolu başkan yardımcısı Yasemin Yıldızhan bir konuşma yaptı günün önemini hatırlattı ve Dünya kadınlar gününü kutladı. Kadınlar Kolu başkanı Gül Güneş ise Medivia Hastanesi başhekimi Serpil Özen e kadın sağlığı taramalarından dolayı bir plaket sundu.

Derneğimizin dördüncü yıl döneminde  bölge insanımıza yaptığımız yardımlarda perdenin arkasında ki hayırseverlerimiz Ferda Funda-Özgür Genç çiftinin ve  Can Köseoğlu'nun plaketleri Osman Yıldızhan ve Bayram Yıldızhan'a takdim edildi. Başkan Mehmet Kurt ayrıca Köy Ağası Remzi Güneş'e katkılarından dolayı bir plaket takdim etti ve derneğin değerli üyesi İbrahim Taşdelen'e ve Tunç Home Mustafa Tunç a katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.


 

Bölgenin tanınan ismi Bilocan Aslan ve müzisyen arkadaşları dinleyicileri söylediği türkülerle büyüledi. Halaylara geçinde genç yaşlı demeden herkes halaylara katıldı. Yenilen lezzetli yemeklerle hemşerilik akrabalık komşuluk pekişti her kes güzel bir gece yaşattığı için yönetim kuruluna memnuniyetlerini belirtti.

 

Biz de Çengelköy Gazetesi olarak böyle güzel bir gece düzenleyen Diyarbakır Çüngüş Merkez Çaybaşı Köyü derneğini tebrik ediyoruz.

 

 





facebook ta haberi   www.facebook.com/cengelkoygazetesi 

Bu haber 998 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER