Ak Parti Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Tarih 26 Şubat 2016, 13:26 YazdırBu haberi yazdır

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır: “Türkiye’nin kurtuluşu yeni anayasa ve başkanlık sistemindedir.” Dedi.

Ak Parti Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır: “Türkiye’nin kurtuluşu yeni anayasa ve başkanlık sistemindedir.” Dedi.


AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığının 5. Dönem 9. Danışma Meclisi Toplantısı 8 Şubat Çarşamba akşamı yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Üsküdar’ın 33 mahallesinden gelen AK Parti teşkilat mensuplarının Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’ni tıklım tıklım doldurduğu toplantının , Divan Başkanlığını AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Ukbe Fercad Haksal yaptı. 


Danışma meclisine AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Şengül Karslı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Üsküdar Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu, AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları, Üsküdar Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Üsküdar Mahalle Başkanları, AK Parti Üsküdar Sandık Başkanları ile 1615 teşkilat mensubu katıldı.


Açılış konuşmasını yapan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, TBMM’de önümüzdeki günlerde görüşülecek olan yeni anayasa yapılması ve başkanlık sistemi üzerinde durdu. Türkiye’nin gerçek anlamda bağımsızlığını elde edebilmesi için yeni anayasanın yapılmasının ve başkanlık sistemine geçilmesinin şart olduğunu vurgulayan Hızır, “Yamalı bohçaya dönen darbe anayasasının artık Türkiye’nin dertlerine deva olmayacağı aşikârdır. Yine aynı şekilde devlet başkanlığı sistemine geçmemizin zamanı geldi de geçiyor. Başkanlık sistemiyle, devlet yönetimi ve vatandaşa hizmet daha hızlanacaktır” dedi.


Muhalefetin her zaman olduğu gibi AK Parti’nin yaptığı her güzel işin önünü kesmeye çalıştığını belirten Hızır şunları söyledi: Aydınlığa açık, karanlığa kapalı AK Parti olduğu sürece artık Türkiye’de işler eskisi gibi olmayacak. Bu millet, Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl Cumhurbaşkanı yaptıysa, Onu Devlet Başkanlığı makamına da getirecektir. Yine aynı şekilde bu asil millet yeni anayasayı da yapacak güçtedir. Bizler de ‘Yaptırmayız, ettirmeyiz’ diyen muhalefete ‘Hadi oradan, hadi oradan’ diyoruz”


AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır’ın ardından, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı İhsan Sorar, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse, AK Parti İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Şengül Karslı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da birer konuşma yaptı.


Mahalle Başkanları adına da AK Parti Küçüksu Mahalle Başkanı Hasan Turgut, AK Parti Sultantepe Mahalle Başkanı Cavit Temel ve AK Parti Selami Ali Mahallesi Başkanı Semih Keskin’in yaptığı konuşmalar da büyük alkış aldı.

Bu haber 761 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER