Üsküdar Kadın Kros Takımı ödüllendirildi

Üsküdar Kadın Kros Takımı ödüllendirildi

Tarih 11 Şubat 2016, 13:00 YazdırBu haberi yazdır

Avrupa Şampiyonu Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Kros Takımı ödüllendirildi. Şampiyon sporculara ödülünü veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sporun önemine değinerek, “Gençler için spor iyi bir arkadaştır” dedi.

Üsküdar Kadın Kros Takımı ödüllendirildi



Kastamonu’nun Kadı Dağı’nda düzenlenen Avrupa Kulüpler Atletizm Kros Şampiyonasında, 5’inci kez Avrupa Şampiyonluğuna ulaşan sporcular için gece düzenlendi.

Üsküdar Belediyesi Nikah Sarayı Sosyal Tesislerinde yapılan ödül törenine; Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan, sporcular ve sporcuların aileleri Üsküdar ın muhtarları yerel basın temsilcileri katıldı.

Fransa, Portekiz, İspanya ve İsviçre’den yarışa katılan takımların arasından sıyrılarak beşinci kez mutlu sona ulaşan Üsküdar’ın sultanlarının büyük başarısı ödüllendirildi.

Sporcuları tebrik eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar, Türkiye’yi bu sahada başarıyla ama gerçekten ciddi bir başarıyla temsil etmenin mutluluğunu ve bahtiyarlığını bütün ülkeye yaşatmış durumda. Hele bugünlerde böyle sevinmeye mutlu olmaya birbirimizin başarısını tebrik etmeye doğrusu çok ama çok ihtiyacımız var. Malum çok sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntılar arasında kızlarımızın bu başarısı hepimiz için ayrı bir mutluluk oldu. Kendilerini huzurlarınızda tebrik ediyorum. Başarıların devamını diliyorum” dedi.

 

GENÇLER İÇİN SPOR İYİ BİR ARKADAŞTIR”


Başkan Hilmi Türkmen, spora yaptıkları yatırımları anlatarak, “Üsküdar Belediyesi olarak özellikle altını çizerek ifade etmek istediğimiz bir politikamız var. Sporu tabana yayma politikası. Gerçekten gerek ilköğretim, ortaokul ve liselerde gerek spor kulüplerimiz bunlara destek olma babında bu sporu tabana yayma anlayışımızda hamdolsun diğer belediyelere diğer bazı kamu kuruluşlarına göre gerçekten önde gidiyoruz. Gençler için spor iyi bir arkadaştır, eğitim iyi bir arkadaştır. İş iyi bir arkadaştır. Dolayısıyla bu gençlerimiz, çocuklarımız mutlaka birileriyle bir şeyle arkadaş olmak durumunda. Arzu ediyoruz ki iyi işlerle, iyi insanlarla, iyi çevrelerle buluşsun ve arkadaş olsunlar” şeklinde konuştu.

Bu haber 695 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER