
İSPARK kariyer merkezi olacak


Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet sloganıyla İstanbullulara modern ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinen ve bu anlamda personel eğitimlerine önem veren İSPARK, eğitimlerine devam ediyor.
İSPARK kariyer merkezi olacak
Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet sloganıyla İstanbullulara modern ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinen ve bu anlamda personel eğitimlerine önem veren İSPARK, eğitimlerine devam ediyor.
İSPARK Akademi’de yeni eğitim dönemi başladı.
Her yıl periyodik olarak sürdürülen eğitim çalışmalarını bu yılda başlatan İSPARK, kurduğu Akademi ile personellerine eğitim veriyor. İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut, ilk eğitim gününde çalışma arkadaşları ile buluştu. Eğitim sezonunun açılışında konuşan İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut, “İSPARK bildiğiniz gibi kurulduğu günden buyana eğitim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Her alanda hizmet çeşitliliğimizi artırmak ve kaliteyi yükseltmek amacıyla projelerimize hızla devam edeceğiz” dedi. Korkut, “Kurduğumuz Akademi ile sadece kendi personelimizi değil Ülkemiz başta olmak üzere farklı ülkelerde de otoparkçılık sektöründe çalışan personellere de eğitim ve sertifika vermeyi hedeflemekteyiz. Bu konuda üniversitelerle işbirliği yapıyoruz” dedi.
Akademi ile otoparkçı yetiştirilecek
Ülke genelinde otopark şirketi kuran Belediye otopark çalışanlarına eğitim verilecek. Ayrıca danışmanlık verilen farklı Ülkelerde otopark kurum çalışanları da İSPARK akademide eğitilebilecek. Bir meslek kolu haline gelen otoparkçılığın daha kaliteli ve uzmanlık gerektiren bir iş kolu haline getirilmesi içinde gerekli adımlar atıldı.
İSPARK Akademi’de personellere İletişim ve Halkla İlişkiler, İş Ahlakı Ve Etik Değerler, Kurum Kültürü, Otomasyon ve Park Teknolojileri Kullanımı, İş Sağlığı ve Güvenliği, İşletme ve Denetim Uygulamaları, Stres Yönetimi, İleri Sürüş ve Park Teknikleri konularında eğitimler veriliyor.
VATAN PARTİSİ EMEKLİKLERİN SESİ OLDU
Milyonlarca emeklinin maaşı açlık ve yoksulluk sınırı altında kaldı. Vatan Partisi öncülüğünde İstanbul’da ‘Emekli aylığı açlık sınırı altında olamaz’ imza kampanyası başlatıldı.
KÂTİBİM FUTBOL TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONU ÇENGELKÖY SPOR KULÜBÜ OLDU
Üsküdar Belediyesinin düzenlediği geleneksel 16. Kâtibim Futbol Turnuvası’nın finali Beylerbeyi Stadı’nda 24.Eylül Pazar günü gerçekleşti.
EMEKLİLER ACİL ÇARE BEKLİYOR...
Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun çağrısıyla Kartal Meyda'nında toplanan emekliler 'en düşük kök aylığı ile emekli ikramiyelerinin asgari ücret seviyesine çıkarılmasını' talep etti.
Refik Tuzcuoğlu: “Belediyeler, kentsel dönüşümde daha aktif olmalı”
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyeleri de sahada daha aktif olarak dönüşüm yapmaya davet etti.
Türk Markaları Devlet Teşvikleri İle Tüm Dünyada Tescil Ediliyor...
Anlam Patent Ofisi Kurucusu Çengelköy’lü Özgür GÜRSOY, Türkiye’de vermiş olduğu marka, patent tescil işlemlerini artık tüm ülkelerde verdiklerini belirterek;
CHP 100.YAŞINA BASTI
Üsküdar CHP ilçe yönetimi üyeler ve katılımcılarla Şemsipaşa Kurtuluş Savaşı anıtında 9.Eylül günü partinin 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde bir tören düzenledi.
SAADET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BİROL AYDIN ÜSKÜDAR’DA BASINLA BULUŞTU
İsraf sürüyor ancak kurumlar hiç bir önlem almaya yanaşmıyor.
ÇENGELKÖY’ÜN DOST ÇINARI
Değerli dostlar, uzun yıllardır Çengelköy'den Ümraniye'ye doğru giden bir caddeye (Bosna Bulvarı) yakın bir yerde oturmaktayım.
ÜSKÜDAR CHP 38.KONGRESİNİ YAPTI ...
26.Ağustos cumartesi günü Üsküdar İlçe Başkanlığı 28.Olağan genel kurulunu geniş bir katılımla gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN TARİHİ FIRSAT
DEPREM KAPIDA BEKLERKEN İSTANBUL ÖZELİNDE ÇÜRÜK BİNALAR İÇİN YENİ YASALAR YOLDA...