Üsküdar Emekliler Derneği 10 Ocak gününü kutladı

Üsküdar Emekliler Derneği 10 Ocak gününü kutladı

Tarih 29 Ocak 2016, 13:34 YazdırBu haberi yazdır

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge ve yönetici arkadaşları “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” bölgede gazetecilik yapan basın mensuplarını Üsküdar’da bir kahvaltılı bir toplantıda ağırladı.

Üsküdar Emekliler Derneği 10 Ocak gününü kutladı

 

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge ve yönetici arkadaşları  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”  bölgede gazetecilik yapan basın mensuplarını Üsküdar’da bir kahvaltılı bir toplantıda  ağırladı.

 

 

Çok sevdiği gazeteci dostlarıyla bir araya gelen Başkan Fatma Önerge, yoğun katılımdan dolayı mutlu olduğunu belirtti.. Üsküdar Emekliler derneği  Başkanı Önerge, “Uzun yıllardır bu dernekte olmama rağmen son bir iki senedir sizlerle bu kadar yakınlaşma fırsatını bulduğum içinde ayrıca mutluyum. İnşallah çok daha güzel günlerde birlikte olacağız” diye konuştu. “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir buluşma programı organize eden Üsküdar Emekliler Derneği Şube Başkanı Fatma Önerge önemli bir görevi ifa ediyorsunuz hepinize işinizde başarılar dilerim diyerek yönetim kurulu adına 10 Ocak gününü kutladı.

Bizde 10 Ocak gazetecileri günümüzü kutlayan değerli dernek başkanı ve yönetici arkadaşlarına teşekkür ederiz.

 

Bu haber 619 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER