Halit Hızır Üsküdar yerel basını ile buluştu

Halit Hızır Üsküdar yerel basını ile buluştu

Tarih 28 Aralık 2015, 12:08 YazdırBu haberi yazdır

25 Aralık Cuma günü Ak parti Üsküdar ilçe başkanı Halit Hızır ve Medya sorumlusu yönetim kurulu arkadaşları ile Üsküdar yerel basın temsilcilerini ilçe binasında ağırladı.


 

25 Aralık Cuma günü Ak parti Üsküdar ilçe başkanı Halit Hızır ve Medya sorumlusu yönetim kurulu arkadaşları ile Üsküdar yerel basın temsilcilerini ilçe binasında ağırladı.

 

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır göreve gelmesinden bu yana geçen 1 yılın muhasebesini yaptı:  “Hep vatandaşımızın yanında olduk Vatandaşımız da bizi ödüllendirdi”

 

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, “Vatandaşımızın yanında olmanın ödülünü aldık” dedi. Göreve geldiği 8 Kasım 2014’ten bu yana geçen sürenin muhasebesini yapan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır “Göreve geldiğimizde çok konuşan değil, az konuşan ama çok iş yapan bir başkan olacağımızı söylemiştik. Bizden önce görev almış ilçe başkanlarımızı ziyaret ederek işe başladık. İlçemizde görev almış yönetim kurulu üyelerimizle ve mahallelerimizin teşkilatlarında görev yapmış dostlarımızla bir araya geldik. İstişarelerde bulunduk” dedi.

 

2002 RUHUNA DÖNÜŞ

 

Süreç içerisinde iki önemli seçim geçirdiklerini belirten AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, “7 Haziran seçimleri milletimizi mutlu etmedi. Tüm teşkilatımız kendini gözden geçirdi. 7 Haziran ile 1 Kasım arasında kısa bir süre olmasına rağmen AK Parti’ni tüm teşkilatları iyi bir geri dönüş örneği gösterdi. 1 Kasım’da Türkiye genelinde oyumuzu 5 milyon arttırdık” diye konuştu.

 

ÜSKÜDAR’DA REKOR KIRDIK

 

Üsküdar’da 1 Kasım seçimlerinde rekor bir oy aldıklarını belirten AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, şunları söyledi: “Üsküdar seçmenimiz 1 Kasım’da sandıkları adeta patlattı. 177 bin AK Parti mührüyle Cumhuriyet tarihimizin en fazla oyunu aldık. Bu 177 bin oyu vatandaşımızın yanında olmamızın ödülü olarak görüyoruz. Hep vatandaşımızın yanında olduk, vatandaşımız da bizi ödüllendirdi. Ama durmayacağız. Adeta yarın seçim olacakmış gibi 1 Kasım’da bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hiç aksatmadan devam ediyoruz. Teşkilatımız da dinamizmini hiç kaybetmedi. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim: AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı seçime her zaman hazır olacaktır.”          

 

Gündem ve Üsküdar ile ilgili sorunların da masaya yatırılıp konuşulduğu toplantı gazetecilerin özellikle meydan düzenlemeleri hakkında ki sorularla devam etti.

 

Partinin Üsküdar basın sorumlusu Murat Dağıtmaç görevini yurt dışına çıkacağı için Fercat Haksal a devretmesiyle yapılan görev değişikliği de gerçekleşmiş oldu.

 

Bu haber 784 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER