5 Aralık Cumartesi günü CHP Üsküdar ilçesi olağan genel kurulu yapıldı

5 Aralık Cumartesi günü CHP Üsküdar ilçesi olağan genel kurulu yapıldı

Tarih 10 Aralık 2015, 15:52 YazdırBu haberi yazdır

Mahallelerde kurulan sandıklardan seçilen delegeler sabah saat 10.00 dan itibaren katılım cetvelini imzalamaya başladılar.

5 Aralık Cumartesi günü CHP Üsküdar ilçesi olağan genel kurulu yapıldı

Mahallelerde kurulan sandıklardan seçilen delegeler sabah saat 10.00 dan itibaren katılım cetvelini imzalamaya başladılar. Gündem gereği geçen dönemin çakışmaları hesapları kürsüden okundu ve kabul edildi.

 

Ardından faaliyetlerle ilgili söz alanlar geçen seçim dönemini parti politikalarını ve Üsküdar İlçe yönetimini değerlendirdiler. Başkanlık için üç aday vardı Erdoğan Altan ,Binali Coşkun ve Orhan Ülker. Yönetim kurulu adayları ve il delegeleri çarşaf listeden aday oldular.  

 

İlçe başkanı Erdoğan Altan “ Bu genel kurul öncesi tüm partili arkadaşlarımdan görüşlerini aldık. Tüm mahallelerin delegasyonları ile görüştüm eksiğimiz ne varsa söyleyin dedim. İleriye dönük bir beyaz sayfa açalım bu sayfayı beraber yazalım dedim. Bu partiye emek verenle vermeyeni ayırmak gerekir, emek en yüce değerdir. Hiçbir mahalle seçimine müdahele etmedim. Tüm mahallere çalışanları öne çıkarın dedim. Siyasette kimin olmaması için değil kimin olmasına dair çalışma yürütmeliyiz Üsküdar da her mahallede sandık kurduk. Partimizin politikalarını halkımıza anlatmaya çalıştık. Seçimlerde özellikle tüm sandıklarda hakimiyet kurduk istanbul’da sandıklara sahip çıkma konusunda 2. Olduk.Bunlar hiçbir beklentisi olmayan parti emekçilerinin eseridir. Cumhuriyet Bayramı ve 30 ağustos törenleri coşkulu ve halkımızın katılımı ile gerçek bayram kimliğine kavuştu bunu Üsküdar da beraber başardık.” Dedi.

Diğer başkan ve delege adayları da konuşmalar yaptılar. Ardından delegeler oy kullandılar İlçe başkanlığına Erdoğan Altan yönetim kuruluna ise Mehmet Sarıyar, Veyis tan, Pınar tükel, Neşe Yıldız, Halide Altınsaban, Yücel Çay, Sibel Tan Çetinkaya, Orhun Delen, Levent Güder, Uğurcan Günay, Ümit ısıgöllü, Kemal Köksal, özlem Özkan, Hüseyin Köklü, Batuhan subaşı, Ali Aral, Onur Cingil, Aysel Can Ekşi seçildiler.  

 

20. Olağan CHP Üsküdar İlçe  kongresinde 169 oy ile yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeleyen İlçe Başkanı Erdoğan Altan Yönetim Kurulu üyeleri ve kongrede görev alanlar sabah saat 5 de biten sayım sonuçlarına kadar görevlerinin başında idiler.

 

Yeniden seçilen  İlçe Başkanı Erdoğan Altan gazetemize yaptığı açıklamada “ Kazanan her zaman olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Centilmence bir yarış geçirmemize sebep olan diğer başkan adayları Orhan Ülker ve Binali Coşkun'u da tebrik ediyorum bundan sonra hep beraber CHP nin yerel de ve genelde iktidarı için çalışacağız."

Bu haber 829 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER