Üsküdar Muhtarları 2010 Genel Kurullarını yaptılar.

Üsküdar Muhtarları 2010 Genel Kurullarını yaptılar.

Tarih 07 Ekim 2010, 16:22 YazdırBu haberi yazdır

2.Ekim.2010 da Marmara Trakya Muhtarlar Derneği Üsküdar Şubesi üyelerinin büyük çoğunluğunun katılımıyla İcadiye İlköğretim Okulu toplantı salonunda 2010 Genel kurulu yapıldı.

Üsküdar Muhtarları 2010 Genel Kurullarını yaptılar. 2.Ekim.2010 da Marmara Trakya Muhtarlar Derneği Üsküdar Şubesi üyelerinin büyük çoğunluğunun katılımıyla İcadiye İlköğretim Okulu toplantı salonunda 2010 Genel kurulu yapıldı.

Üsküdarda bulunan 33 mahalle muhtarının tamamının üyesi olduğu dernek toplantısı 26 sının katılımı ile saat 12.de yoklama ile başladı.Divan heyetine tek liste önerildi ve Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hüseyin Özkan ın divan başkanı olduğu liste oybirliği ile seçildi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Dernek Yönetim Kurulu başkanı Ali Faik Kaptan katılımcılara hoş geldiniz diyerek Faaliyet raporunu ve kesin hesap bilançosunu okudu.Denetleme Kurulu raporunun da okunmasından sonra .Raporlar ayrı ayrı oylandı ve oybirliği ile kabul edildi.Dernek Başkanı ve aynı zamanda Kuzguncuk Mahallesi Muhtarı Ali Faik Kaptan önümüzde ki yılın tahmini bütçesini sundu buda oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile merkez delegeleri seçimlerine ise tek liste ile gidildi bu oylama ise kapalı oy açık tasnif yöntemi ile yapıldı neticede oy birliği ile aşağıdaki liste seçildi.

Yönetim Kurulu ; Ali Faik Kaptan ,İsa Kökçü ,Aliye Serin ,Yasemin Çakır Özşafak ,Osman Aktaş.

Denetim Kurulu ; Önder Elbir ,Metin Şahin ,Sadık İkiz.

Gündemin dilek ve temenniler bölümünde ise Zeki Hacıosmanoğlu ve Yıldırım Yazıcıoğlu Derneğe bir lokal kazandırılması konusunda taleplerini dile getirdiler.Federasyon başkanı Hüseyin Özkan ise muhtarlıkların işleyişi ve özlük hakları konusunda yaptığı girişimleri anlatarak en büyük dileğinin farklı federasyonları tek çatı altında toplamak olduğunu belirtti.

Yeniden seçilen Ali Faik Kaptan başkanlığında ki Üsküdar şubesine Boğaziçi Çengelköy Gazetesi olarak görevlerinde başarılar dileriz.
Bu haber 993 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER