
Boğaz parklarına özen göstermeli
Öncelikle vatandaş olarak bu Boğaziçi boyunca sıralanan parkları temiz kullanmalıyız.
Boğaz parklarına özen göstermeli
Öncelikle vatandaş olarak bu Boğaziçi boyunca sıralanan parkları temiz kullanmalıyız.
İnsanlar bu parkları bu kadar pisletip ertesi gün o parkta nasıl oturuyorlar çok merak ediyorum. Parklar kötü ve pis kullanımdan mikrop yuvası olmuş durumda.
Sahil boyunca parkların bakımı İBB den alınıp İlçe belediyelerine verilmeli. Çöp konteynerleri yetersiz acilen artırılmalı ve gece görünür hale getirilmeli. Rüzgarla beraber çekirdek kabukları ve çöpler doğruca denize gidiyor yazık İstanbul’umuza.
Mangal yapmak yasak diye bildiğimiz parklarda akşamları dumandan göz gözü görmüyor bu yasak uygulanmayacaksa neden konur acaba merak etmekteyiz. Şu sıcak günlerde denize girdiğimiz yerlerde biraz düzenleme bekliyoruz. Kıyılarda İBB nin ekipleri hem sahilde hem denizde teknelerle temizlik yapmaktalar hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.
Ancak hor kullanılan parklardan rüzgarla konteynere atılamayan tüm çöpler denize uçuyor. Ondan sonra çok pahalı sistemlerle teknelerle temizlenmeye çalışılıyor. Önlemi başta parklarda almalıyız.
İstanbul u ve çevremizi seviyorsak elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Öncelikle ürettiğimiz çöperi yerlere atmamalıyız.
son dönemlerde Kuleli parklarında ne çöp poşeti ne de çöp kutuları görmekteyiz. Oralarda denize girenler kendileri temizliklerini yapıyorlar.
AK PARTİ YÖNETİCİLERİ ÜSKÜDAR DA BEŞ KOLDAN ÇALIŞMA YAPTI

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan vekili Dündar Ziya Gültekin AK parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve partililer 27 Eylül Pazar sabahı Türkiye Yüzyılı Buluşmaları
ÜSKÜDAR YENİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ONUR CİNGİL SEÇİLDİ

Yeni Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ön Seçimi, 26 Eylül 2026 Cumartesi 10.00 - 18.00 saatleri arasında Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
CİDE SOĞUKSU DERNEĞİ'NDE YENİ BİR DÖNEM, YENİ BİR HEYECAN

Cide Soğuksu Derneği 15. Olağan Kongresi, birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir katılım ve samimi bir dayanışma ruhuyla gerçekleşti.
Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin Göreve Başladı

Üsküdar Belediye Meclisi’nde yapılan başkan vekili seçiminde Cumhur İttifakı adayı AK Partili Dündar Ziya Gültekin, kullanılan 42 oyun 23’ünü alarak Üsküdar Belediye Başkan Vekili seçildi.
İPAR ET ÜSKÜDAR'DA SADECE BİR TANE VAR

Konuyu açıklığa kavuşturmak isteriz: İpar Et’in merkez ve Çengelköy’deki tek şubesi Çengelköy’dedir. Ayrıca Kartal, Maltepe ve Sancaktepe’de olmak üzere üç şubemiz daha bulunmaktadır.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.




