Kuleli Emek mahallesinde 4.Hızrellez şenliği

Kuleli Emek mahallesinde 4.Hızrellez şenliği

Tarih 05 Mayıs 2015, 15:11 YazdırBu haberi yazdır

2.Mayıs Cumartesi günü akşamüstü Kuleli Emek mahallesinde artık gelenekselleşen 4.Hıdrellez şenliği düzenlendi.

Kuleli Emek mahallesinde 4.Hızrellez şenliği

2.Mayıs Cumartesi günü akşamüstü Kuleli Emek mahallesinde artık gelenekselleşen 4.Hıdrellez şenliği düzenlendi.

 

Mahalle derneğinin öncülüğünde düzenlenen şenliğe Üsküdar belediye Başkanı Hilmi Türkmen Belediye meclis başkanı Esat Kalay Mahalle Muhtarı Kenan Birinci ve çevre mahallelerin muhtarları Üsküdar Emekliler Derneği Başkanı Fatma Önerge de katıldı mahalle sakinleri de birlik ve dayanışma günü haline dönüşen Hıdrellez şenliğine yoğun bir şekilde katıldılar.


Toplantıyı açan dernek başkanı Hüseyin Şenel katılımcılara hoş geldiniz dedikten sonra “ Dört kuşaktır yaşadığımız bu şirin, sakin ve yeşil mahallemiz yıllardır süregelen dostluk ve yardımlaşmanın en güzel örneğidir.


Yıllar geçse de burada geleneklerimizi sürdürmesini bildik  bunda sonra ki amacımız tüm bu değerlerimizi sonra ki kuşaklara taşıyabilmek ve elbette ki gençlerimizi dernek yönetiminde görmek. Bizleri bugün yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve desteklerinden dolayı Başkan Hilmi Türkmen’ e Muhtarımız Kenan Birinci’ ye sponsorlarımıza ve mahallemizin emektar kadınlarına teşekkür ederiz.” Dedi.

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise “Bu mahalle diğer tüm mahallelerden çok farklı gelsin görsünler mahalleli bir araya nasıl geliyormuş. Bakın yaşlı çocuk ve gençler bu gün burada bir bayram havasında bir araya gelmişler. Bu mahallenin en güzel yanı burada bir şehir yaşamının olmayışı. Meyve ağaçlarının arasındayız apartmanlar villalar bu huzuru vermiyor. İşte bu mütevazi meydanda muhtarı ile derneği ile bu güzel ortamda yaşamaktan Allah mahrum etmesin.


Bir takım mülkiyet ve imar sorunlarınız var ama bunlar bugünden yarına çözülecek sorunlar değil. Biz sizi sıkıntıya sokacak  hiçbir şey yapmayacağız ne bir konut ne bir çatı yıkılmasına müsaade etmeyeceğiz. Biz bu millet huzur içerisinde yaşasın istiyoruz ,mirasımız bırakacağımız bir hoş sedadır.” Dedi.


Ardından Kenan Birinci “ Ecrimisiller konusunda Belediye ve Defterdarlıktan destek istiyoruz vatandaşın hakkının korunmasını istiyoruz” dedi.

Bu haber 873 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER