AK Parti Üsküdar İlçe BaşkanlığıBirlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi büyük ilgi gördü
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın organize ettiği Birlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi büyük ilgi gördü
AK Parti Üsküdar İlçe BaşkanlığıBirlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi büyük ilgi gördü
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın organize ettiği Birlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi büyük ilgi gördü.A Geceye, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın kuruluşundan bugüne kadar görev alan başkan, birim başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve komisyon üyeleri katıldı.
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın 7 Haziran Genel Seçimlerine yönelik olarak düzenlemiş olduğu "Birlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi" büyük ilgi gördü. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın organize ettiği geceye AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın kuruluşundan bugüne kadar görev alan başkan, birim başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve komisyon üyeleri katıldı. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Tanıtım-Medya Birimi'nin hazırlamış olduğu video gösterimiyle başlayan gecenin açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Halit Hızır yaptı. 7 Haziran'da hedeflerinin 400 milletvekili olduğunu belirten Hızır, "Üsküdar'da yapacağımız seçim çalışmasında tüm teşkilat mensuplarımıza ihtiyacımız var. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımızın kuruluşundan bugüne kadar teşkilatta görev almış tüm arkadaşlarımızın bizimle beraber olduğunu biliyoruz. Heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Sizden aldığımız güçle Yeni Anayasamızı yapacak milletvekillerimizi Meclis'e gönderip, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Devlet Başkanlığı makamına oturtacağımızdan eminiz. AK Partimizi, 2023 vizyonuna ve 2071 idealine ulaştırmaya hazırız” diye konuştu.
Geceye katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, “AK Parti iktidarıyla çağ atlayan ülkemizde hizmetlerin devam etmesi için çok çalışmamız gerekiyor. AK Partimizi durdurmak isteyen bir sürü etken var. Hep birlikte 7 Haziran’a odaklanıp, gece-gündüz demeden, sokak sokak dolaşıp girilmedik ev bırakmayacağız. Vatandaşlarımıza AK Partimizin yapmış olduğu hizmetleri anlatacağız” dedi.Üsküdar’dan sorumlu AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Fadime Taycı da yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Gecede ayrıca önceki dönem İlçe Başkanlığı yapan Sinan Aktaş ile eski mahalle başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de konuştu.
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın görevdeki birim başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro yer aldığı geceye Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu ile Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Atagün ile AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekil Aday Adayları de katıldı.
SİNEM DEDETAŞ “ Herkese eşit şeffaf ve adaletli davranıyoruz”
20.OCAK akşamı Nevmekan Sahil de Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi gazeteciler gününü kutladı görüş önerileri dinledi tüm soruları yanıtladı.
GÖKTÜRK SARAY DAN ÇENGELKÖYSPOR A TERBİYESİZLİK...
SİZİN EV SAHİPLİĞİNİZ BATSIN!
EMEKLİ ÇOK ZOR DURUMDA
Milyonlarca emekliye yapılan sefalet zammı, temel ihtiyaçları karşılamakta yetersiz kaldı.
ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNA ÇENGELKÖYDEN DESTEK
Çocuklar Kaybolmasın Platformu Çengelköy’lü Özgür GÜRSOY’un kurucusu olduğu (resmi) Anlam Patent Ofisi ile tescil ediliyor.
DENİZ YILDIZI ÇENGELKÖYSPOR’U AĞIRLADI...
Çengelköyspor teknik heyet ve oyuncuları 10.Ocak günü öğle yemeğinde Deniz Yıldızı restoranın konuğu oldu.
BTP Üsküdar yönetimi gazetemizle buluştu
BTP Üsküdar İlçe Başkanı Yunus Ballı ve ilçe yönetim kurulu arkadaşları 10 Ocak günü Çalışan Gazeteciler münasebetiyle Çengelköy gazetesi imtiyaz sahibi ile bir araya geldi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI YENİDEN ERDEM DEMİR OLDU...
Üsküdar Ak Parti 8. Olağan Kongresi 5 Ocak Pazar günü Çamlıca Cami Kongre salonunda yapıldı.
ÇENGELKÖY 12 15 VE 18 YAŞ TAKIMLARI MAÇLARI SÜRÜYOR
Çengelköyspor kurulduğu günden beri bölgemizin futbola sevdalı gençlerinin çocuklarının formasını gururla giymek istedikleri bir kulüp olma özelliğini sürdürmekte.
İYİ PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
İYİ PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ İyi Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu uzun zamandır başarı ile yaptığı ilçe Başkanlığı görevinden 2 ocak itibariyle istifa etti.
TÜRKİYE’DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ
Ülkemizin en büyük sorunu deprem. Yakın gelecekte olması beklenen özellikle İstanbul depremi için devletin ve STK’ların hazırlıkları devam ediyor.