AK Parti Üsküdar İlçe BaşkanlığıBirlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi büyük ilgi gördü

AK Parti Üsküdar İlçe BaşkanlığıBirlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi büyük ilgi gördü

Tarih 10 Mart 2015, 17:16 YazdırBu haberi yazdır

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın organize ettiği Birlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi büyük ilgi gördü

AK Parti Üsküdar İlçe BaşkanlığıBirlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi büyük ilgi gördü

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın organize ettiği Birlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi büyük ilgi gördü.A Geceye, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın kuruluşundan bugüne kadar görev alan başkan, birim başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve komisyon üyeleri katıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın 7 Haziran Genel Seçimlerine yönelik olarak düzenlemiş olduğu "Birlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi" büyük ilgi gördü. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın organize ettiği geceye AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın kuruluşundan bugüne kadar görev alan başkan, birim başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve komisyon üyeleri katıldı. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Tanıtım-Medya Birimi'nin hazırlamış olduğu video gösterimiyle başlayan gecenin açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Halit Hızır yaptı. 7 Haziran'da hedeflerinin 400 milletvekili olduğunu belirten Hızır, "Üsküdar'da yapacağımız seçim çalışmasında tüm teşkilat mensuplarımıza ihtiyacımız var. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımızın kuruluşundan bugüne kadar teşkilatta görev almış tüm arkadaşlarımızın bizimle beraber olduğunu biliyoruz. Heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Sizden aldığımız güçle Yeni Anayasamızı yapacak milletvekillerimizi Meclis'e gönderip, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı  Devlet Başkanlığı makamına oturtacağımızdan eminiz. AK Partimizi, 2023 vizyonuna ve 2071 idealine ulaştırmaya hazırız” diye konuştu.

Geceye katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, “AK Parti iktidarıyla çağ atlayan ülkemizde hizmetlerin devam etmesi için çok çalışmamız gerekiyor. AK Partimizi durdurmak isteyen bir sürü etken var. Hep birlikte 7 Haziran’a odaklanıp, gece-gündüz demeden, sokak sokak dolaşıp girilmedik ev bırakmayacağız. Vatandaşlarımıza AK Partimizin yapmış olduğu hizmetleri anlatacağız” dedi.Üsküdar’dan sorumlu AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Fadime Taycı da yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Gecede ayrıca önceki dönem İlçe Başkanlığı yapan Sinan Aktaş ile eski mahalle başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de konuştu.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın görevdeki birim başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro yer aldığı geceye Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu ile Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Atagün ile AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekil Aday Adayları de katıldı. 

Bu haber 715 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER