Habip Suiçmez aday adaylığını Özbekler Tekkesinde açıkladı

Habip Suiçmez aday adaylığını Özbekler Tekkesinde açıkladı

Tarih 07 Mart 2015, 12:59 YazdırBu haberi yazdır

Geçen dönem MHP İlçe Başkanı ve belediye Başkan Adayı Habip Suiçmez aday adaylığını 6.Mart Cuma günü partili arkadaşları ile beraber Özbekler Tekkesinde açıkladı

Habip Suiçmez aday adaylığını Özbekler Tekkesinde açıkladı

Geçen dönem MHP İlçe Başkanı ve belediye Başkan Adayı Habip Suiçmez aday adaylığını 6.Mart Cuma günü partili arkadaşları ile beraber Özbekler Tekkesinde açıkladı.

Katılanları ve basın mensuplarını selamladıktan sonra “Değerli arkadaşlarım dostlarım hülâsa dava arkadaşlarım aday adaylığı açıklamamı Cuma günü Cuma namazından sonra saat 13 30 da Üsküdar’ımızın milli ve manevi yönü en önemli mekanlarından birisi olan milli mücadele yıllarında Kuvai Milliyecilerin toplanıp Anadolu'ya geçiş güzergahı olan İstanbul ulumuzun sembolü tarihi ÖZBEKLER TEKKESİNİN önünde yapıyor olmamızın bir sebebi var.

90 Sene önce ülkemiz sıkıntılı günlerinden buradan başlayan mücadele ile kurtuldu. İstanbul dan Ankara ya milli mücadeleye katılanlar buradan hareket ettiler. Yurdumuzun bağrına saplanan hançeri biz çıkaracağız. Bizim iktidarımızı bekleyenler var, Kerkük’teki kardeşlerimiz Karabağ’daki kardeşlerimiz bizden güzel haberler bekliyor seçimlerde başarı bekliyorlar. Ülükücüler ve MHP liler olarak bu seçimde başarılı olmak ve iktidar olmak zorundayız.

Havuz medyasına rağmen 7 Haziran da MHP yi tek başına iktidar etmek için güçlü bir şekilde çalışacağız. Tospembe gösterilen ekonomik şartlar altında halkımız ezilmektedir, bu durumu düzelteceğiz.

Çıkmış olduğum bu aday adaylığı sürecinde başbuğumuzun gücü şurada yatan zenci Musa nın gücü yanımızdadır. Allah bizi muvaffak etsin.” Dedi.

 

 

Bu haber 638 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER