Gazetecilerden çocuk yuvasına ziyaret
Kısa adı “GASSOPDER” olan, Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Derneği Üyeleri Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası çocuklarına aldığı hediyeleri Yuva Yönetimine teslim etti. ?
Gazetecilerden çocuk yuvasına ziyaret
Kısa adı “GASSOPDER” olan, Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Derneği Üyeleri Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası çocuklarına aldığı hediyeleri Yuva Yönetimine teslim etti. ?
T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Üsküdar Hasan Tan çocuk yuvasının konukları bu sefer Gazeteciler oldu.
Kısa adı “GASSOPDER” Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Dernek Genel BaşkanıYaşar Kaba, Genel Sekreter Aliye Serin, Denetim Kurulu Başkanı Av. Yasemin Çakır Özşafak ve Dernek Üyeleri Deniz Dalgın, Gülişan Özdemir, Av. Ferda Kazancıbaşı, Gazeteci Turhan Bal, Nimet Kartal, Halil Öztürk Yuva Yönetimini ziyaret etti. Daha önceden belirlenen ihtiyaç doğrultusunda çocuklar için alınan hediyeler, Yuva Yöneticilerine teslim edildi.
Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası Müdürlüğünü vekaleten yürüten T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdür yardımcısı Şemsettin Yalçın ziyaretçileri makamında oldukça samimi ağırladı, çay ikram etti, korunmaya muhtaç çocuklar ve yasal mevzuatlar hakkında bilgiler verdi.
GASSOPDER Genel Başkanı Yaşar Kaba “ Biz basın mensupları toplumun tüm kesimleriyle içi içe, sorunları ve çözümleri noktasında ne yapabiliriz, bazı küçük sorunları toplumsal dayanışma içinde halledebiliriz diye düşündük, ateşe bir damla su olabilmek en büyük mutluluğumuz olur. Çocuklar bizim geleceğimiz, onlar hepimiz için çok önemli, bu gün dernek üyelerimizin katkılarıyla küçükte olsa bir katkıda bulunmak bizleri oldukça mutlu etti. Umarım ülkemin her yerinde basın mensubu dostlarım ve halkımızda çevrelerinde buna benzer kurum yöneticileri ile yakın çalışma içince olurlar onlarda ateşe bir damla su atarlar, atılan her damla yangını söndürecektir. Bu tür kurumlarda özveri ve sevgiyle görev yapan tüm çalışanlara müteşekkiriz, verdiğiniz emeğin farkındayız” dedi.
SİNEM DEDETAŞ “ Herkese eşit şeffaf ve adaletli davranıyoruz”
20.OCAK akşamı Nevmekan Sahil de Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi gazeteciler gününü kutladı görüş önerileri dinledi tüm soruları yanıtladı.
GÖKTÜRK SARAY DAN ÇENGELKÖYSPOR A TERBİYESİZLİK...
SİZİN EV SAHİPLİĞİNİZ BATSIN!
EMEKLİ ÇOK ZOR DURUMDA
Milyonlarca emekliye yapılan sefalet zammı, temel ihtiyaçları karşılamakta yetersiz kaldı.
ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNA ÇENGELKÖYDEN DESTEK
Çocuklar Kaybolmasın Platformu Çengelköy’lü Özgür GÜRSOY’un kurucusu olduğu (resmi) Anlam Patent Ofisi ile tescil ediliyor.
DENİZ YILDIZI ÇENGELKÖYSPOR’U AĞIRLADI...
Çengelköyspor teknik heyet ve oyuncuları 10.Ocak günü öğle yemeğinde Deniz Yıldızı restoranın konuğu oldu.
BTP Üsküdar yönetimi gazetemizle buluştu
BTP Üsküdar İlçe Başkanı Yunus Ballı ve ilçe yönetim kurulu arkadaşları 10 Ocak günü Çalışan Gazeteciler münasebetiyle Çengelköy gazetesi imtiyaz sahibi ile bir araya geldi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI YENİDEN ERDEM DEMİR OLDU...
Üsküdar Ak Parti 8. Olağan Kongresi 5 Ocak Pazar günü Çamlıca Cami Kongre salonunda yapıldı.
ÇENGELKÖY 12 15 VE 18 YAŞ TAKIMLARI MAÇLARI SÜRÜYOR
Çengelköyspor kurulduğu günden beri bölgemizin futbola sevdalı gençlerinin çocuklarının formasını gururla giymek istedikleri bir kulüp olma özelliğini sürdürmekte.
İYİ PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
İYİ PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ İyi Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu uzun zamandır başarı ile yaptığı ilçe Başkanlığı görevinden 2 ocak itibariyle istifa etti.
TÜRKİYE’DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ
Ülkemizin en büyük sorunu deprem. Yakın gelecekte olması beklenen özellikle İstanbul depremi için devletin ve STK’ların hazırlıkları devam ediyor.