Ak Parti’de aday adaylarının yoğun mesaisi devam ediyor

Ak Parti’de aday adaylarının yoğun mesaisi devam ediyor

Tarih 27 Şubat 2015, 11:59 YazdırBu haberi yazdır

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından Üsküdar Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde düzenlenen AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayları tanıtım yemeği düzenlendi.

Ak Parti’de aday adaylarının yoğun mesaisi devam ediyor

 AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından Üsküdar Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde düzenlenen AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayları tanıtım yemeğine, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Ak Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu, Ak Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Atagün, Üsküdar Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Kara, Ak Parti Üsküdar İlçe Eski Başkanı Sinan Aktaş katıldı.

 

Aday tanıtım yemeği ilk olarak Üsküdar’ı anlatan sine vizyon gösterisi ile başladı. Yemekte açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır tüm adayları desteklediklerini belirterek, “Yazdığımız destanları herkes görüyor. Eskiye dönmemek, aynı sorunları yaşamamak için Yeni Türkiye’ye ihtiyacımız var. Yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz. 7 Haziran’da AK Parti’nin birinci parti olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Üsküdar yeni bir zafere, yeni bir rekora doğru yol alıyor” şeklinde konuştu.


İlçe Başkanı Hızır’ın açıklamalarının ardından milletvekili adayları, 1 dakikalık kısa sürede öz geçmişlerini dile getirip, partililere kısa kısa mesaj vermeye çalıştılar.

 

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise bir sürpriz yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününe özel 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' şarkısına hazırlanan klip yayınlanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun doğum günleri kutlandı. Erdoğan ve Davutoğlu’nun kendileri adına pasta kesilirken salona büyük bir coşku hakim oldu.

 

Aday adaylarının tanıtım yemeğine katılımın ise oldukça yüksek olduğu gözlendi.

 

Bu haber 604 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER