
2010-2011 Eğitim Dönemi Üsküdar'ın Denizcileri ile beraber Çengelköy'de Açıldı


Rahime Ulusoy Denizcilik Anadolu Lisesinde Açılış Töreni Yapıldı
İlçemize geçen ay atanan yeni Kaymakamımız ise konuşmasından önce güneş altında kalan öğrencileri gölgeye çekerek güzel bir jest yaptı.Konuşmasında ise “24 saat hizmetinizdeyim eğitim öğretim bizim önceliğimizdir.Yarınlar iyi eğitim gören kuşaklara emanettir.Bu milletin evlatları tekrar ayağa kalkmalıdır.Meslek eğitimini seçerek iyi bir tercih yapmışsınız.Ara elemana her zaman ihtiyaç var özellikle de denizcilik eğitimini.Velilere sesleniyorum çocuklarınız bizlere emanettir hepsine yaşamları boyunca başarılar diliyorum”dedi.
Geçen yıl üç sınıfta 90 mevcudu bulunan okulumuza bu yıl 120 öğrenci alınarak öğrenci sayısı toplam 210 a çıktı bizde Çengelköy gazetesi olarak bu meyanda tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Çengelköy-Kuzguncuk-Kabataş Hattı’na Beşiktaş Uğraması Eklendi
İstanbul Şehir hatlarından Çengelköy İskelesini güçlendiren bir adım geldi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı