2. Yarıya kötü başlangıç Çengelköy-Erok  0-1

2. Yarıya kötü başlangıç Çengelköy-Erok 0-1

Tarih 19 Ocak 2015, 14:18 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy spor lider bitirdiği BAL 11. Grupta ikinci yarı ilk maçında EROK spora 1-0 yenilerek üç puan kaybetti.

2. Yarıya kötü başlangıç Çengelköy-Erok  0-1

Çengelköy spor lider bitirdiği BAL 11. Grupta ikinci yarı ilk maçında EROK spora 1-0 yenilerek üç puan kaybetti.

18.Ocak Pazar günü çok güzel bir havada başlayan maç öncesi Antalya’da kamp yapan Çengelköy spor maçın mutlak favorisi idi. Grupta sadece 9 puan toplamış olan Erok spor un hiçbir iddiası olduğu düşünülmüyordu. Çengelköy taraftarı maç başlamadan evvel tribünlerde yerlerini aldı çeşitli pankartlar ve flamalarla çok güzel görüntülere imza attılar. Yıllardık özlem duyduğumuz taraftar desteği tam anlamı ile maç başlamadan kendini hissettirdi. Atkı şov ve flama şovları harika idi.

Yeni transferler

-EREN ÜNTÜRK-(Çarşamba Spor)-(Santrafor)

-OZAN AYDIN-(Halide Edip Adıvar Spor Kulübü)-(Sağ-Sol Kanat)

-ALPER OKUTAN-( Halide Edip Adıvar Spor Kulübü)-(Ön Libero-Orta Saha)

 

Maç kadrosunda yeni transferlerde yer aldı ,Eren i ilk 11 de izledik. Maç başladığında bol gol pozisyonları izlememize rağmen golü Çengelköy değil Erok buldu. 10.dakikada yenilen gol futbolcuların moralini bozdu bozulan moral devre arasında düzelir derken her iki takımdan kırmızı kartlarla atılan oyuncular sonrası oyunun temposu iyice bozuldu. Sinirlerine hakim olamayan oyuncularımız bol bol sarı kart gördü. Rakip Erok oyuncuları da kartlardan nasibini aldı. 1-0 önde olan Erok maçı oyalaya oyalaya bitirdi. Haklı olarak grup liderini yendikleri için sevindiler. İlk onlar kırmızı kart görüp 10 kişi kalmalarına rağmen avantajı kullanamadık bizde kart görerek dengeyi sağlamış olduk.

Oyunculara hatırlatmak gerek hakem bir tarafa erken kırmızı kart gösterdiği zaman bunun etkisinde kalıyor ve rakibe de kırmızı kart göstermek için kolayca bahane bulabiliyor. Bu davranışı süper ligde de amatörde de her yerde görebiliyoruz.

Zayıf rakibe kaybedilen üç puan oyuncuları hocayı yönetimi üzdüğü gibi seyirciyi de berbat etti. Herkes fazlasıyla üzüldü. İlk defa izleyenler Çengelköy nasıl grupta birinci oldu diye bizlere sormadan edemediler. Biz ise takımızın oynadığı futbol ile övünürken tanıyamaz hale geldik.

Umarız ligin son haftası bu kaybedilen puana daha çok üzülmeyiz.

 

Bu haber 781 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER