HAYIRSEVER İŞADAMLARINA TEŞEKKÜR YEMEĞİ


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçedeki iftar yemeği organizasyonlarına sponsor olan iş adamlarını, Cemile Sultan Korusu’nda verdiği yemekte ağırlayarak teşekkür etti.
HAYIRSEVER İŞADAMLARINA TEŞEKKÜR YEMEĞİ
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçedeki iftar yemeği organizasyonlarına sponsor olan işadamlarını, Cemile Sultan Korusu’nda verdiği yemekte ağırlayarak teşekkür etti.
Üsküdar Belediyesi’nin, Ramazan Etkinliği kapsamında düzenlemiş olduğu iftar yemeği organizasyonlarında her gün 30 bin kişi ağırlanmıştı. Ramazan ayı süresince, toplamda 1 milyon kişinin misafir edildiği iftar sofralarının kahramanı hayırsever iş adamlarıydı.
Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, iftar yemeklerine sponsor olan 42 hayırsever işadamına Cemile Sultan Korusu’nda teşekkür yemeği verdi. Yemekte, işadamlarının yanı sıra, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri de hazır bulundu.
Gecede teşekkür konuşması yapan Başkan Türkmen “Üsküdar’ımıza nefes verme adına, sizin bu cömertliğinizin en önemli sebebi inançlarınız, geleneklerinize bağlılığınız ve bu topluma olan gönül borçluluğunuzdur. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ederim” dedi.
“İSTANBUL ALTIN İSE ÜSKÜDAR YAKUTTUR”
İstanbul’un taşı toprağı altınsa, Üsküdar’ın Yakut olduğunu belirten Başkan Türkmen, işadamlarına Üsküdar’a yatırım yapma çağrısı yaptı. Üsküdar’da, Marmaray, Ümraniye- Çekmeköy Metro hattı ve Avrasya Tüp Geçidi projesi ile ulaşımın merkezi olacağına dikkati çeken başkan Türkmen, “Ayrıca, 3 kat büyüyecek olan Meydan projemiz, kentsel dönüşüm ve Validebağ Korusu’nun kent ormanı olması, Çamlıca Camii Üsküdar’a çok önemli katkı sağlayacaktır. Hani İstanbul’un taşı toprağı altın diyorlar ya iddia ediyorum ki Üsküdar’ın da taşı toprağı yakuttur. Yatırımlarda Üsküdar’ı tercih edebilirsiniz. Eğer imkânınız varsa gayrimenkul alanında yatırım yapın. Bu fırsatı değerlendirin derim” diye konuştu.
Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ise iftar sofralarının kurulmasında emeği geçen işadamlarına ve Üsküdar Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederek, “İnanın, o kadar güzel bir Ramazan geçirdik ki, bir sonraki iftar sofralarını şimdiden özledim” dedi.
Konuşmalarının ardından Başkan Hilmi Türkmen ve Kaymakam Mustafa Güler, hayırsever işadamlarına teşekkür plaketlerini verdi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ
21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI
Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi
ÜSKÜDAR’DA SAADET RÜZGARI
Saadet Partisi Milletvekili Şerafettin Kılıç, Üsküdar’da bir dizi etkinliğe katılarak Üsküdarlılarla bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR 39.OLAĞAN İLÇE KONGRESİ YAPILDI
CHP ÜSKÜDAR 39.İlçe kongresi 30.Eylül Salı günü Bağlarbaşı Kültür merkezinde yapıldı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR: KOMPOST PROJESİ BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, semt pazarlarında ortaya çıkan organik atıkları kompost a dönüştürerek doğaya kazandırıyor.
ÜSKÜDAR’DA “SABİHA GÜRAYMAN ETÜT MERKEZİ VE KÜTÜPHANESİ” AÇILDI
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Tüm öğrencilerimiz için, ama en çok da kız öğrencilerimiz için ilham olmasını diliyorum”
Kentsel dönüşüm imzasında dikkat edilecek hususlar
Kentsel dönüşüm projelerinde hak sahiplerini en çok koruyan unsur, sağlam bir sözleşme oluyor.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.
ÜSKÜDAR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Üsküdar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
CHP 20 AĞUSTOS’DA ÜSKÜDARDA EYLEMDEYDİ
CHP nin haftada bir İstanbul bir tane de Anadolu da olmak üzere yaptığı mitinglerin bir tanesi de 20 Ağustos Çarşamba günü Üsküdar da düzenlendi.