TÜRKMEN’DEN YENİ SPOR TESİSLERİ MÜJDESİ

TÜRKMEN’DEN YENİ SPOR TESİSLERİ MÜJDESİ

Tarih 11 Kasım 2014, 11:23 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar’da, amatör kulüplerimizin resmi müsabaka yapabileceği sahamız ne yazık ki yok. Marmara Üniversitesi (M.Ü) Haydarpaşa yerleşkesinin hemen altındaki alanla ilgili bir çalışma yapıyoruz.

 TÜRKMEN’DEN YENİ SPOR TESİSLERİ MÜJDESİ

Üsküdar İlçesindeki 24 amatör spor kulüp başkanlarıyla istişare toplantısı yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdarlı gençleri, spor ve sosyal etkinliklerle buluşturmak için desteklerinin artarak devam edeceğini açıkladı. Türkmen,  başkanlara, yeni spor tesisleriyle ilgili de sevindirici haberler verdi.


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçedeki amatör spor kulüp başkanlarıyla istişare toplantısı yaptı. Üsküdar Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Spor İşleri Müdürlüğü’ne atanan Hüsnü Saraç’ın öncülüğünde ki toplantı, Üsküdar Sabahattin Zaim Tesisleri’nde gerçekleştirildi.


Başkan Hilmi Türkmen toplantıya, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte katıldı. Toplantıda ayrıca, TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, yardımcısı Ufuk Tatar, Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya ile 24 kulübün başkanları da hazır bulundu.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdarlı gençleri sporla ve sosyal etkinliklerle buluşturmak istediklerini ve bu konuda desteğe hazır olduklarını belirtti. Üsküdar’da gerçekleştirdikleri ve yapmak istedikleri projelerle ilgili de bilgi veren Başkan Türkmen, “Amatör spor kulüplerimizin sıkıntılarını biliyor ve az çok derman olmaya çalışıyoruz. Üsküdar’da, amatör kulüplerimizin resmi müsabaka yapabileceği sahamız ne yazık ki yok. Marmara Üniversitesi (M.Ü) Haydarpaşa yerleşkesinin hemen altındaki alanla ilgili bir çalışma yapıyoruz. Hatta M.Ü Rektörümüz sayın Prof. Dr. Mehmet Emin Arat ile bir görüşmemiz olacak. Bu görüşmeden olumlu bir sonuç almayı umuyoruz. Ayrıca, Çavuşdere, Ünalan, Ferah ve Libadiye spor salonlarının yapımı devam ediyor” dedi. Türkmen, kulüp başkanlarından, gençleri sosyal ve kültürel alana yönlendirmelerini de isteyerek bu yönde yapılacak olan etkinliklere destek olacağını da kaydetti.


Spora verdiği destekten dolayı Başkan Türkmen’e teşekkür eden kulüp başkanları, öneri ve taleplerde de bulundu.

Toplantı, Başkan Türkmen ve yardımcılarının, kulüp başkanlarıyla toplu hatıra fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

 

Bu haber 599 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER