Cide Soğuksu olağan genel kurulunu yaptı


Bölgemizin güzide hemşeri derneği olan Kastamonu Cide Soğuksu Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği 21.Eylül Pazar günü olağan genel kurulunu yoğun bir katılımla yaptı.
Cide Soğuksu olağan genel kurulunu yaptı
Bölgemizin güzide hemşeri derneği olan Kastamonu Cide Soğuksu Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği 21.Eylül Pazar günü olağan genel kurulunu yoğun bir katılımla yaptı.
Yoklama ve divan oluşumunun ardından saygı duruşu ile genel kurul başladı geçen çalışma dönemi ile ilgili bilgileri Başkan Hayri Konuk çalışma raporu şeklinde verdi kuruculara ve geçmişte derneğe hizmeti geçen herkesi anarak emeği geçen herkese teşekkür etti. Ardından denetleme raporu ve hesaplar üyelerin bilgisine sunuldu.
Üyeler söz alarak dernek faaliyetleri hakkında fikirlerini söylediler ve yönetime yaptıkları çalışmalar için teşekkür ettiler. Yönetim ve denetim kurulları ayrı ayrı ibraya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.
Ardından yeni dönem için tek bir yönetim listesi üyelere sunuldu ve oy birliği ile seçildi. Aşağıda yeni dönemde görev alacakların listesi bulunuyor.
SOĞUKSU DERNEĞİ 2014-2016 9. DÖNEM YÖNETİM KURULU
ASİL YÖNETİM KURULU
HAYRİ KONUK -ÜÇAĞIL
TUNCAY ŞENOL -DOĞANKAYA
ATİL ÇETİNKAYA --ÜÇAĞIL
MEHMET YILMAZ-BELTEPE
MUSTAFA AYKAÇ- İSHAKÇA
HALUK ADAY- BELTEPE
İBRAHİM ACAR -KOVANÖREN
YEDEK YÖNETİM KURULU
YÜCAY ŞENOL -DOĞANKAYA
NAİL ŞENOL- DOĞANKAYA
ŞEVKET KORKMAZ -DOĞANKAYA
SELVER KÖK HATAPLA -ALAYÜZ
SİNAN YILDIZ- DOĞANKAYA
RECEP ASLAN- BELTEPE
AHMET AKYOL- TOYGARLI
ASİL DENETLEME KURULU
MEHMET EMİN ERCAN -KOVANÖREN
RECEP ÇETİNKAYA -YALÇINKÖY
ALİ PORSUK- BELTEPE
YEDEK DENETLEME KURULU
HÜSEYİN DEMİR HATAPLA -ALAYÜZ
MUSTAFA ÇEVİK -BELTEPE
NECAT ÇETİNKAYA- İSHAKÇA
ÇENGELKÖY KADIKÖY HATTI DEVREDE
Nisan ayından beri Çengelköy de oluşturulan durak ile artık Kadıköy minibüsleri Çengelköy den kalkacak. Daha merkezi bir yere alınan kalkış durağı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda nöbet değişimi yaşandı
Önceki İlçe Başkanı Av. Yusuf BAYDAR, görevini Üsküdar'lı İl Başkan Yardımcısı Hakan Tevfik ERDAĞI’na devretti.
ÇATILAR GÜNEŞ PANELİ DOLMALI...
Çatılar güneş enerji panelleri ile donanmalı dışa bağımlı olan enerjideki bağımlılığımız böylece azalabilir, ve cari açığımız düşebilir.
ÇENGELKÖY MASTERLAR LİGİ TAMAMLADI...
İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi’nde
ŞAM İLE GÖRÜŞMELERDEN ÖNCE DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINA GİDİLDİ
Zafer Partisinden görevlendirilen heyet Suriye Genel Müdürlüğünü ziyaret etti ve Şam ile başlatılacak görüşmelere ilişkin Dışişleri bakanlığına bazı açıklamalarda bulundu.
ÖZDAĞ "EYT’lilerin parası Suriyelilere yardım olarak harcanıyor"
Zafer Partisi tarafından İstanbul’da düzenlenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Yaşlılık Aylığı Sorunu Çalıştayı’nda, iktidarın 20 yıldır neden EYT sorununu çözmediği rakamlarla anlatıldı.
Emekliler, haykırdı “İNTİBAK” istiyoruz...
2000 2008 öncesi sonrası farklar ortadan kaldırılmalı intibak yasası çıkarılarak bunun giderilmesi de katılımcılar tarafından ifade edildi.
SOĞUKSU DERNEĞİ HEMŞEHRİLERİNİ İFTARDA BULUŞTURDU...
Cide Soğuksu derneği vakfı 15.Nisan akşamı Mehmet Çakır tesislerinde iftar düzenledi, düzenlenen iftara dernek üyelerinin yanı sıra kardeş derneklerin ve federasyon yöneticileri katıldı.
EMEKLİ SOSYAL YARDIM YAPILMASINI BEKLİYOR...
TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, TÜİK’in güven vermeyen enflasyon rakamlarına rağmen, emekli zamlarının 3 ay içinde eridiğine dikkat çekerek şunları söyledi:
NEVNİHAL’DE POLİS HAFTASI İFTARI...
Her yıl 4-10 Nisan arası kutlanan polis haftası sebebiyle bölgemizin polisleri Bülent Dilbağı’nın konuğu olarak Lokanta Nevnihal de iftarda buluştu.