
Hilmi Türkmen Cumhurbaşkanının şahitliğinde oğlunun nikahını kıydı
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da şahitliğiyle, oğlu Yusuf Türkmen’in nikâhını kıydı.
Hilmi Türkmen Cumhurbaşkanının şahitliğinde oğlunun nikahını kıydı
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da şahitliğiyle, oğlu Yusuf Türkmen’in nikâhını kıydı.
Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen nikâh töreni,yaklaşık 2 bin davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Gelinin ailesi Hatice ve Mehmet Savrum ile damadın ailesi Zühre ve Hilmi Türkmen çifti, nikah törenine katılan davetlileri kongre merkezinin girişinde karşıladı.
Nikâh merasimi öncesi davetlilere yemek ve Demir Hindi Şerbeti ikram edildi. Nikâhın kıyılacağı salonda ise Üç Dem Grubu davetlilere Türk Sanat müziği resitali sundu.
OĞLUNUN NİKÂHINI KIYDI
Esra ve Yusuf Türkmen çiftin nikâh şahitliğini yapmak için Haliç Kongre Merkezi’ne gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan salona girdiğinde davetliler tarafından ayakta alkışlandı. Çiftlerin yerini almasından sonra nikâhı damadın babası Başkan Hilmi Türkmen’in kıyacağının anons edilmesi davetlilere sürpriz oldu.
İKİNCİ NİKÂH ŞAHİTLİĞİ TÜRKMEN ÇİFTİNE
Cumhurbaşkanı seçildikten sonra, ikinci nikâh şahitliğini Türkmen çiftine yapanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alkışlar arasında yerini aldı. Çiftin diğer nikâh şahitliğini ise Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı,AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Makedonya Anayasa Mahkemesi Başkanı Salih Murati ve Üsküdar Yıldırım Beyazıt Camii İmamı Mustafa Demirkan yaptı.
CUMHURBAŞKANI’NDAN İLGİNÇ ÇOCUK NASİHATI
Nikâh akdinin gerçekleştirilmesinden sonra, Başkan Türkmen’in teslim ettiği evlilik cüzdanını geline veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çiftlere 3 çocuk nasihatini ilginç bir anısıyla yaptı. Erdoğan; “Herzaman bir nasihatim var. Bunu bir baba nasihati veya Cumhurbaşkanı nasihati olarak özellikle kayıtlara girmenizi tavsiye ediyorum. İlahiyatçı olarak bunları siz daha önceden aranızda konuşmuşsunuzdur. Sevgili Peygamberimiz, ‘Ebedi alemde ümmetimin çokluğuyla iftihar edeceğim’ diyor. Beypazarlı amcamızdan bana başbakan iken şöyle bir nasihat geldi. Diyor ki; ‘Başbakan evladıma söyle, hep böyle 3 evlat diyor, onu şöyle kapatsın. Bir olur garip olur, iki olur bereket olur, beş olur gerisi Allah kerim.’ Sizlerden de bunu bekliyorum” dedi.
Çiftler ve aileleriyle toplu hatıra fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir süre sonra nikâh töreninden ayrıldı.
AK Parti milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve dostları Savrum ve Türkmen ailesini bu mutlu gününde de yalnız bırakmadı.
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.
TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI GENEL MERKEZİ nden Nusaybin’de yaşanan bayrak indirme olayına kınama mesajı yayınlandı.

TURAN Devleti İstanbul İl Başkan yardımcısı Özgür Torun da gazetemize Bayrak indirme olayına karşı tepkisiz kalmadıklarını ve kalmayacaklarını açıklayarak genel merkezin bildirisini paylaştı.
ADALETLİ EMEKLİ MAAŞI İÇİN İNTİBAK GEREKLİ

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge, emeklilerin taleplerinin dikkate alınması gerektiğini içeren ve bu talepleri sıraladığı bir basın açıklamasını 15 Ocak günü yaptı.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI BASINLA BULUŞTU

AK PARTİ Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçenin tarihi mekanlarından Valide Sultan Kasrı'nda yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ BASINLA BULUŞTU

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve yönetim kurulu arkadaşları ile Belediye Meclisinden üyeler 10 Ocak günü Kandilli Nevmekan da çalışan gazeteciler gününü kutlamak için gazetecilerle buluştu.
MEDİVİA HASTANE YÖNETİMİ GAZETECİLERİ AĞIRLADI

10. Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen Program’da basın mensupları Çengelköy ve çevresinde bulunan tek özel hastane olan MEDİVİA yönetimi ile bir araya geldi.





