
Çengelköy spor sahaya indi
Çengelköy spor kulübü 19 Temmuz akşamüstü saat 17.00 de tesislerinde ilk idmanına çıktı. 2014-2015 sezonu için anlaşma yapılan Osman Yıldırım hoca ve yardımcıları futbolcularla ilk idmanda hafif koşular ve esneme ile başladılar.
Çengelköy spor sahaya indi
Çengelköy spor kulübü 19 Temmuz akşamüstü saat 17.00 de tesislerinde ilk idmanına çıktı. 2014-2015 sezonu için anlaşma yapılan Osman Yıldırım hoca ve yardımcıları futbolcularla ilk idmanda hafif koşular ve esneme ile başladılar.
Çengelköy spor kulübü geçen sezon İstanbul süper amatörde elde ettiği başarı ile Bölgesel Amatör Ligde mücadele etme imkanı elde etmişti. Bu sezon yani 2014-2015 sezonunda geçen senenin omurgasını koruyan yönetim yeni takviyelerle BAL liginde maçlarına Eylül ayında başlayacak. Sezon nun başlaması evvelinde iki kamp dönemi planlandı. İlki ağustos ayının ilk haftası diğeri ise üçüncü hafta planlanan kamlarda takım içi uyumun artırılması hedefleniyor.
İlk idmanı izleyen başkan İsmet Özay ve yönetici arkadaşları deneme amaçlı yeni futbolcular olduğunu bunlardan bünyemize uyacak olanların hoca tarafından belirlenip yönetime önerilerde bulunacağını belirttiler.
Yeni sezonun ilk idmanını izleyen yönetim ve taraftarlar şunu biliyorlar ki ne kadar maddi manevi destek gelirse takım o kadar başarılı olacak. Hepsinin dileği şu ki yönetim kurulunda görev alanların yanında forma reklamına olsun sponsorluk bazında olsun ne kadar destek bulunabilinirse takım da o kadar başarılı olacak.
Göreve yeni başlayan Osman Yıldırım hoca ve ekibine de Çengelköy Gazetesi olarak BAL da başarılar diliyoruz.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYON

Son 3 sezondur semtimizin parlayan yıldızı olan, semtimiz halkının kurduğu Küçüksu Rasathane Spor Kulübü çok büyük bir başarıya daha imza atarak İstanbul Süper Amatör ligine yükseldi.
DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ÇÖP ATMAYALIM

Bölgemizde 30 dan fazla site var bunların en büyüğü benim de yaşadığım ATA 2 sitesi sitemizde yaşam başladığından beri çöp konteynerleri var.
AK PARTİ ÜSKÜDAR STK LARLA İFTAR BULUŞMASI YAPILDI

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geniş katılımlı iftar programı, ilçedeki siyasi parti temsilcilerini, STK’ları ve kanaat önderlerini aynı sofrada buluşturdu.
Ülker Sports Arena’da Hazırlanan Gıda Paketleri Ramazanda Binlerce Aileye Ulaşacak

İstanbul’da Ülker Sports Arena’da gönüllüler ve bağışçılar ile hazırlanan koliler, yüzlerce lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların evlerine kadar ulaştırılıyor.
İYİ PARTİ ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI STK LAR İLE YAPILDI

İYİ Parti Üsküdar ilçe Başkanlığı 4 Mart akşamı iftar sofrasında Üsküdar STK buluşmasını yaptı.
ATA 2 SİTESİNDE CADDELER YENİLENİYOR

Yaklaşık 25 sene önce yapılan parke taş kaplamalı yolların yenilenmesi işi ATA 2 sitesi yönetimi tarafından karar altına alındı ve uygulama başlatıldı.
SAADET PARTİSİ Üsküdar adalet sofrası buluşması gerçekleşti

Saadet Partisi Üsküdar İlçe başkanı Hüseyin Çakmak Ramazan’ın getirdiği rahmet, merhamet ve birlik ruhu sadece bu aya mahsus kalmasın; toplumumuzun her alanına yayılsın. dedi
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN ANNELER VE BEBEKLER İÇİN ANNE-BEBEK TAKSİ HİZMETİ

Üsküdar Belediyesi, anne adayları ve yeni doğum yapan annelerin sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi amacıyla Anne-Bebek Taksi hizmetini başlattı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.




