
Su baskını Çengelköy’ü perişan etti


İki yıldır süren Bekardere ıslah çalışması bitirilemediği için Çengelköy her yoğun yağmurda su baskınına uğramaya devam ediyor.
Su baskını Çengelköy’ü perişan etti
İki yıldır süren Bekardere ıslah çalışması bitirilemediği için Çengelköy her yoğun yağmurda su baskınına uğramaya devam ediyor.
İki yıl önce İSKİ nin başlattığı Bekardere ıslah çalışması tüm Çengelköy ve tabi ki gazetemizde umut yaratmıştı , sorunun köklü çözümü sağlanacak ve yıllardır süren su baskını sorunu artık kapanacaktı.
Ancak hiç de öyle olmadı yapılan kazı çalışmaları sürerken Çengelköy İlkokulunda çökme ve kanal boyunca süren kazıların üzerinde bulunan konutlarda belli hasarlar olması kazıların uzamasına sebep oldu. Bununla beraber yine de süren kazılar 9 ayda bitirilmesinin hedeflenmesine rağmen 2 yılı geçti ancak hala kanal inşaatı bitmedi.
Hal böyle olunca Çengelköy lüler yine su baskınları yaşadılar. Çengelköy merkezde bulunan tüm işyerleri perişan oldu.
EMEKLİLER HAYKIRDI :
Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, "En düşük emekli aylığı olan 5 bin 500 liranın bütün emeklilere bayram ikramiyesi olarak verilmesini istiyoruz" dedi.
ÜSKÜDAR İYİ PARTİ ‘ DE SON DEĞERLENDİRMELER...
Üsküdar İYİ Parti yöneticileri gazetecilerle 15.Mart sabahı buluştu gündem son siyasi gelişmeler ve kentsel dönüşüm konuları idi.
İYİ PARTİ MUHTAR ZİYARETLERİ SÜRÜYOR...
İYİ Parti Üsküdar İlçe yönetimi Üsküdar muhtarlarını belirli bir program dahilinde ziyaretlerini sürdürüyor 15.Ocak günü Boğaz mahallelerinde ziyaretler yaptılar?
DASK HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ...
DASK yani Doğal Afet Sigortaları Kurumu, zorunlu deprem sigortası ile sahibi olduğun konutta deprem veya depremden kaynaklanan yangın, yer kayması, tsunami sonucunda oluşabilecek hasarlara karşı maddi güvence sağlar.
ÇENGELKÖY GOL OLDU YAĞDI 6-0
5.Mart Pazar günü oynanan Süper Amatör ligi 7.grup maçlarından Çengelköyspor Mecidiyeköy maçında gülen taraf Çengelköy oldu.
BAHÇELİEVLER MAHALLESİ TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMLERİ YAPILDI...
İBB İtfaiye Daire Başkanlığı Acil Yardım ve Cankurtarma müdürlüğü İlk Yardım Eğitim merkezi eğitmenleri Bahçelievler mahallemizde şubat ayı boyunca Temel ilkyardım eğitimi düzenledi.
AKUT’un kurucusu Nasuh Mahruki: Afette talimat beklenmez
TUSGİD aylık İstanbul buluşmasında Şubat ayı konuklar Prf. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve AKUT’un kurucusu Nasuh Mahruki idi.
LÖSEV 3 KOLDAN DESTEK OLDU...
1 HAFTADA 10 TIR MALZEME İLE DEPREM BÖLGESİNE GİTTİK LÖSEMİ VE KANSER DEPREMZEDELERİMİZE BARINMA DESTEĞİ VERİYORUZ LÖSANTE HASTANEMİZDE ÜCRETSİZ TEDAVİ EDİYORUZ?
HER YERDE MATEMATİK...
"Her Yerde Matematik" anlayışıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan seferberlik kapsamında Antalya, İstanbul, Adana, Bursa, Balıkesir ve Sivas olgunlaşma enstitülerinde sanat atölyeleri oluşturuldu.
‘100. YIL CUMHURİYET VOLEYBOL TURNUVASI’NIN KAZANANI ÇENGELKÖY VOLEYBOL KULÜBÜ DERNEĞİ OLDU
Burhaniye Belediyesi tarafından Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ‘100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Turnuvası’nın ödül töreni yapıldı. Üç gün süren turnuvanın kazananı Çengelköy Voleybol Kulübü oldu.