Çengelköy  ve Güzeltepe de Gazze unutulmadı

Çengelköy ve Güzeltepe de Gazze unutulmadı

Tarih 18 Temmuz 2014, 13:12 YazdırBu haberi yazdır

17 temmuz akşamı Sokak İftarları, Çengelköy ve Güzeltepe mahallelerinde gerçekleştirildi. Şemsipaşa'da ise toplu iftar sonrası vatandaşlar konserlerde zaman geçirdiler. Etkinliklerde yapılan dualarda Gazze unutulmadı.

Çengelköy  ve Güzeltepe de Gazze unutulmadı


17 temmuz akşamı Sokak İftarları, Çengelköy  ve Güzeltepe mahallelerinde gerçekleştirildi. Şemsipaşa'da ise toplu iftar sonrası vatandaşlar konserlerde zaman geçirdiler. Etkinliklerde yapılan dualarda Gazze unutulmadı.


Üsküdar Belediyesi’nin 30 ayrı mahallesinde yapılan açık hava iftarlarını 17.Temmuz Beylerbeyi ve Küplüce Mahallelerinde gerçekleştirmiş olduğu iftar yemeğinde, eller semaya açıldı ve İsrail’in saldırısına uğrayan Gazzeli kardeşlerimize dua edildi.


Üsküdar Belediyesi’nin Sokak İftarlarından , Çengelköy de olan Çarşamba pazarı sokağında  Güzeltepe Mahallelesinde olan ise Fatih İmam hatip Ortaokulu bahçesinde yapıldı. 

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, her iki iftar yemeğine de katılarak vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Başkan Türkmen, iftar öncesi ve sonrasında masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada “Her zaman olduğu gibi, Üsküdar Belediyesi’nin sahildeki Ramazan Çadırı başta olmak üzere 10 ayrı sabit noktada kurduğu iftar sofralarında 30 binden fazla kişi toplu halde oruçlarını açarken Gazze’de ateş altında olan Müslümanları da unutmadılar. İftar öncesi ve sonrasında eller semaya açılarak İsrail’in saldırısına uğrayan Gazzeliler için dualar edelim” dedi.

 

Bu haber 713 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER