CHP Üsküdar devir teslim yaptı


CHP ilçe binasında yapılan törenle yeni seçilen ilçe başkanı Erdoğan Altan Binali Coşkun’dan görevi devraldı.
CHP Üsküdar devir teslim yaptı
CHP ilçe binasında yapılan törenle yeni seçilen ilçe başkanı Erdoğan Altan Binali Coşkun’dan görevi devraldı.
Yerel seçimler sonrası Yönetim Kurulu üyelerinin istifası sonrası CHP Üsküdar İlçe Yönetimi düşmüştü. Geçici İlçe Başkanı Binali Coşkun tarafından 01 Haziran 2014 günü Kongreye gidilmiş 3 Listenin yarıştığı kongrede Erol Kızılelma, Çetin Karadağ, Erdoğan Altan listeleri yarışmış, kongrede kazanan Erdoğan Altan olmuştu.
CHP Üsküdar İlçe binası seminer salonunda çok sayıda partilinin de katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde Binali Coşkun’dan görevi devralan Erdoğan Altan “Yol uzun görev ağır arkadaşlarımızla bu sorumluluğun altından kalkacağız. Geçici başkan ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Kazanan kişiler değil partimizdir, o yarış H.P.Lisesi salonunda kalmıştır.Üsküdar’da partimiz adına yeni bir dönem başlatıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde hedefimiz Üsküdar’ da partimizi 1. Parti yapacağız. Üsküdar ilçesi CHP içinde yönetim anlayışı ve faaliyetleri ile bütün il ve ilçelere örnek olacaktır. ” dedi.
KADIN HAKLARINI KORUMA DERNEĞİNDEN CESUR SAVCIYA ZİYARET
Kadın haklarını koruma derneği başkanı Avukat Hilal Gültepe Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ‘Yenidoğan çetesi’ davasının savcısı Yavuz Engin’e destek ziyaretinde bulundu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR, İSTANBUL UN GÜNDEMİNDE
Kurulduğu günden beri, sportif anlamda başarılı olmaya çalışarak, semtimize de yeni bir renk katan Küçüksu Rasathane Spor, altyapı kategorilerindeki başarılarının yanı sıra, 2.Amatör ligde de iddialı kurduğu kadro
ÜSKÜDAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Barbaros, Mehmet Akif, Yavuzturk ve Selami Ali Mahallelerindeki dört ayrı parselde toplam 1.068 bağımsız birimden oluşan projelerin hak sahipleriyle kentsel dönüşüm sözleşmesi imzalandı.
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.