CHP Üsküdar yönetimi istifalarla düştü

CHP Üsküdar yönetimi istifalarla düştü

Tarih 21 Nisan 2014, 18:43 YazdırBu haberi yazdır

11 CHP Üsküdar yönetim kurulu üyesi istifa etti böylece yönetim düştü yakında ilçe kongresi görünüyor.

11 CHP Üsküdar  yönetim kurulu üyesi istifa etti böylece yönetim düştü yakında ilçe kongresi görünüyor. 

İstifa dilekçeleri aynen şu satırlardan oluşuyor "İlçe Yönetim kurulu olarak yerel seçim sürecinde benim bilgi ve düşüncelerime başvurulmaması ayrıca yönetim kurulu içinde birlik beraberliğin sağlanamayacağı düşüncesi ile yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum."     

Yerel seçim sürecinde belediye meclis listeleri konusunda İhsan Özkes ile İlçe başkanı Mustafa Çetinkaya arasında yaşanan anlaşmazlıktan da istifa çıkmış ilçe başkanı İl e istifasını vermiş ancak seçim sürecine zarar vermemek için istifasını seçim sonrasına ertelemişti. ayrıca yönetim kurulu üyelerinden bazıları tepkide bulunarak hiç bir fikirlerinin alınmadığını gündeme getirmiş bunu ilçe panosuna asarak paylaşmışlardı.

  
Ancak istifası beklenen Başkan Mustafa Çetinkaya Parti Meclisini beklemiş ve burada alınacak karar göre durumunu belirleyecekti. Bu gelişmeler beklenirken ilçe yönetiminden Deniz Yıldırım, Kemal Köksal, Nurettin Ay, İlhan Karakuş, Halide Altınsaban, Hayriye Özşahin,Süheyla Deniz Şen, Rahşan Kılıç, Ramazan Kırca, Sait Gencer, Seher Demirertosum istifalarını sunarak ilçe yönetimini düşürdüler. Yedek Yönetim kurulundan Mehmet Sarıyar da istifasını ilçeye vermiş.

CHP il yönetiminin Üsküdar'a geçici bir yönetim atayarak yakında kongre kararı alarak bunu uygulaması bekleniyor. 
 

Hatırlanacağı üzerine CHP'nin Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes seçim sürecinde yanlız bırakıldığını söylemiş ve isyan etmişti. Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu'nun 12 üyesi yaşanan bu tartışmalar üzerine istifasını sunduğu sanılıyor. 
Bu haber 1260 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER