Çengelköy Lisesi Hentbol da Dünya Şampiyonasına gidiyor

Çengelköy Lisesi Hentbol da Dünya Şampiyonasına gidiyor

Tarih 24 Mart 2014, 14:16 YazdırBu haberi yazdır

Türkiye 2. si olan hentbol takımı Okul aile birliği tarafından düzenlenen kahvaltılı bir toplantıda Yakamoz restoranda Üsküdar ın yöneticileri ile bir araya geldi.

Çengelköy Lisesi Hentbol da Dünya Şampiyonasına gidiyor

Türkiye 2. si olan hentbol takımı Okul aile birliği tarafından düzenlenen kahvaltılı bir  toplantıda Yakamoz restoranda Üsküdar ın yöneticileri ile bir araya geldi.

Tüm sporcuların teknik heyetin ve okul müdürü Mehmet Sağlam ın yanı sıra toplantıya Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara İlçe Milli eğitim müdürü İlyas Tekin Çengelköy Muhtarı Can Cumurcu ,Kuleli muhtarı Kenan birinci ve çevre okul müdürlerinden bazıları katıldılar.

Başarılı sporcular Boğazın güzel manzarasında kahvaltı yapmalarının ardından Üsküdarın yöneticileri tarafından tebrik edildiler. ilçe milli eğitim ve Üsküdar Belediyesi tarafından ödüllendirildiler. Okul aile birliği Başkanı şeref Hüseyin aydın tarafında ödülleri verildi.

üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara "Çamlıca da yaptığımız spor salonu Üsküdar sporunun hizmetinde olacak okullarımız da burayı kullanacak. Burhan felek salonu Türkiye nin en güzel salonlarından biri oldu eskiyen ve ihtiyaca cevap veremeyen Bağlarbaşı spor salonunun da yeniden yapılması konusunda Vakıflar Bankası ile anlaştık bunların hepsi gençlerimiz içindir. Çengelköy Lisesi Hentbol takımını da kutluyorum " dedi.

Üsküdar Kaymakamı süleyman Erdoğan ise "çengelköy lisesi sadece hentbol da değil pek çok branşda başarılara imza atıyor Müdürümüzü öğretmenlerimizi teknik heyeti ve geç sporcularımızı tebrik ediyorum. dünya şampiyonasında da başarılar diliyorum " dedi.

Ardından topluca resim çekildi boğazın harika Kuleli manzarası ölümsüzleşti.  

Bu haber 612 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER