
CECELİ’YE ONBEŞ BİN KİŞİLİK VOKAL
Üsküdar Belediyesi’nin organize ettiği gençlik konserlerine Mustafa Ceceli damgası vuruldu. Burhan Felek Spor Salonu’nda yapılan konserde 15 bin kişilik bir seyirci topluluğu Ceceli’ye vokallik yaptı.
CECELİ’YE ONBEŞ BİN KİŞİLİK VOKAL
Üsküdar Belediyesi’nin organize ettiği gençlik konserlerine Mustafa Ceceli damgası vuruldu. Burhan Felek Spor Salonu’nda yapılan konserde 15 bin kişilik bir seyirci topluluğu Ceceli’ye vokallik yaptı.
Genç kuşağın başarılı sanatçısı Mustafa Ceceli, Üsküdar Belediyesi’nin organize ettiği bir konserde hayranlarıyla buluştu. 15 bin kişilik bir seyirci karşısına çıkıp en güzel eserlerini seslendiren genç sanatçı, gördüğü ilgi ve sevgi için coşkulu kalabalığa teşekkür etti. Seyirci kapasitesinin tamamen dolu olduğu Burhan Felek Spor Salonu’na giremeyen birçok Ceceli hayranı ise geri dönmek zorunda kaldı.
Konser Ceceli’nin sahneye çıktığı an coşku kazanmaya başladı ve son şarkıya kadar seyircinin enerjisi hiç düşmedi. Dört şarkı seslendirdikten sonra kısa bir sohbet arası veren Ceceli, organizasyonu yapan Üsküdar Belediye’sine teşekkürlerin iletip Belediye Başkanı Mustafa Kara’yı sahneye davet etti.
Seyircilerin alkışlarıyla sahneye çıkan Kara kısa bir konuşma yaptı: “ Beş senedir gençlik merkeziyle birlikte nice konserlere ev sahipliği yaptık. Gençlerimizin sanatla, eğlenceyle buluşması için imkanlarımız dahilinde çalıştık. Davet ettiğimiz kıymetli sanatçılarımız da bizleri kırmayıp organizasyonlarımızda bizlere eşlik edip destek verdi. Bugün de Sayın Mustafa Ceceli gelerek bizleri onurlandırdı. Kendisine bu müthiş kalabalığın huzurunda tekrar teşekkür etmek istiyorum.” Sözleriyle Ceceli’ye teşekkür eden Kara sözlerini şöyle sürdürdü: “ 15 gün sonra görevimi devredeceğim. 10 yıldır birlikte çalıştığım mesai arkadaşım Sayın Hilmi Türkmen yerime adaylığını koymuş bulunuyor. Kendisinden biz söz almak istiyorum sizlerin huzurunda. Hilmi Bey seçimlerden sonra sizi başkan olarak bu etkinliklerimizi devam ettirirken görebilecek miyiz? Mustafa Bey’i Üsküdar’ımızda tekrar misafir edebilecek miyiz?”
Mustafa Kara’nın sözleri üzerine sahneye gelen Hilmi Türkmen “ Gençlerimiz için bu güzel etkinliklerin devam mutlaka olacaktır. Biz gençlerimizi iyiyle, güzelle buluşturmaya gönüllüyüz. Gençlerimiz için nice projelerimiz var. Yeni dönemde hepsini hayata geçirip Üsküdarlı gençlerin ne kadar şanslı olduğunu herkese göstereceğiz inşallah” sözleriyle Kara’nın sorusuna cevap verdi.
“Benim bilmek istediğim bugün 15 bin kişiyle verilen bu konserin tekrarını Validebağ Kent Ormanı’nda ve yapılacak yeni Üsküdar Meydanı’nda 100 bin kişi ile vermeye, Mustafa Ceceli var mıdır? Bugünden davetimizi yapsak, sözümüzü alabilir miyiz?” diyerek Mustafa Ceceli’yi tekrar Üsküdar’a davet eden Türkmen, Ceceli’den “ Söz veriyorum. Bu coşkulu seyirciyle yeniden buluşmaya şimdiden hazırım.” Cevabını aldı. Cevaba seyircilerden de büyük alkış ve tezahürat geldi.
Konser arası yapılan bu küçük sohbet ve sözleşmenin akabinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen “ Mustafa Bey’in sahnesini ikinci kez işgal etmemek adına kendisi için hazırladığımız küçük hediyemizi şimdiden takdim edelim istiyorum.” Diyerek Üsküdar Belediye Meclis Üye adaylarının en genç isimleriyle birlikte Ceceli’ye bir plaket ve çiçek takdim ettiler.
Kendisiyle birlikte hediye takdimine çıkan meclis üyesi adayları Sedat Ayyıldız, Umut Can Ekşi ve Kemal Canikli’nin en genç meclis üyesi adayları olduğunu vurgulayan Türkmen” Umut Can Ekşi, seçildiği takdirde İstanbul’un en genç meclis üyesi ünvanını alacaktır. Kültür sanat şehri olan Üsküdar’ımızda gençlerimizin sesi olacak, siz kıymetli gençlerimizi belediye meclisinde temsil edecek olan bu üç genç kardeşimize başarı dileklerimi sunuyorum.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Hediye ve çiçek takdiminin ardından genç sanatçı Mustafa Ceceli konserine kaldığı yerden devam edip kendisini izlemeye gelenleri şarkılarıyla coşturdu. 2,5 saat süren konserin tek bir anında bile tempoyu düşürmeyen seyircisine teşekkürlerini sunan Ceceli, alkış ve tezahüratlar eşliğinde sahnesini noktaladı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.




