İHSAN ÖZKES'DEN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT

İHSAN ÖZKES'DEN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT

Tarih 19 Mart 2014, 09:00 YazdırBu haberi yazdır

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Şehitler Haftası münasebetiyle, mevlit okuttu

İHSAN ÖZKES'DEN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Şehitler Haftası münasebetiyle, mevlit okuttu ve pilav dağıttı. Karadavut Cami'nde öğle namazından sonra okutulan mevlite çok sayıda Üsküdarlı katıldı. 

Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Şehitler Haftası Üsküdar'da mevlitlerle kutlandı. CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes'in okuttuğu mevlite vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Karadavut Cami'ne öğle namazı için gelen CHP'li Başkan Adayı Özkes, namaz sonrası mevlit okuttu. Mevlitin ardından Şehitleri Anma amacıyla halka pilav dağıtan Özkes, Üsküdarlıların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşlara kendi elleri ile pilav dağıtan Özkes, tek amaçlarının Üsküdar'a hizmet olduğunu söyledi. 

Özkes, mevlitin ardından Harem Otobüs Terminali esnafını ziyaret etti. Harem esnafının yoğun ilgisi ile karşılaşan Özkes, esnafın sorunlarını dinledi. 
Bu haber 672 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER