
Üsküdar Belediyesi Çengelköy Bahçelievler mahallesinde İftar Düzenledi
Üsküdarın en büyük mahallelerinden biri olan Çengelköy Bahçelievler mahallesinde 19 Ağustos ta mahalle iftarı düzenlendi.
Türkiye'de iftar denilince ilk akla gelen ilçe olan Üsküdar'da mahalle iftarları bütün hızıyla sürüyor. Üsküdar genelindeki 20 mahallede yapılacak olan sokak iftarları Ünalan'da başlarken, 17 Ağustos Pazartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Burhaniye mahallesi sakinleri yeni yapılan Üsküdar Gençlik Merkezi bahçesi ile cadde üzerinde kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.
Ardından İftar yemeğine AK Parti 1. Bölge Milletvekili İdris Güllüce, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve Üsküdar sorumlusu Emin Haberdar, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim, Belediye Başkan Yardımcılarından Hilmi Türkmen Belediye Meclis üyeleri,Mahalle Muhtarı Levent Aşkın’ın yanı sıra azaları, Ata-2 Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri Doktorlar sitesi yöneticileri; Bahçelievler mahallesinden yaklaşık 3000 kişiye varan vatandaşlar katıldı.
İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili İdris Güllüce, mahalle iftarlarına katılan küçük çocukların bundan 20 yıl sonra bugünleri hatırlayacaklarını ve ''bizim dönemimizde sokak iftarları vardı ve binlerce kişi hep birlikte Ramazan'da iftar yemeği yerdik'' diyeceklerini belirtti.
Üsküdar Belediyesi Başkanı bu yıl 20 mahallede bunlara benzer iftarlar düzenleyeceklerini aynı sofraları paylaşacaklarını belirtti ve ihtiyaç sahipleri için bu yenilenen aşevi hakkında bilgi verdi.Bu güzel iftar akşamında bir araya gelen herkesi selamladı.Allah kabul etsin dedi.
Ardından okunan dualarla iftar açıldı.Yemeklerin yenmesini takiben saz heyeti sahneye çıktı ve güzel eserleri dinleyicilere seslendirerek katılımcılara güzel bir akşam yaşattı.Üsküdar Belediyesi bu organizasyonları başarıyla gerçekleştiriyor.Hiç bir itiş kakış olmadan 3000 kişinin masasına tüm yemeklerin sıcak bir şekilde servis yapılmasını Boğaziçi Çengelköy Gazetesi olarak hayranlıkla izledik.
CİDE SOĞUKSU DERNEĞİ'NDE YENİ BİR DÖNEM, YENİ BİR HEYECAN

Cide Soğuksu Derneği 15. Olağan Kongresi, birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir katılım ve samimi bir dayanışma ruhuyla gerçekleşti.
Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin Göreve Başladı

Üsküdar Belediye Meclisi’nde yapılan başkan vekili seçiminde Cumhur İttifakı adayı AK Partili Dündar Ziya Gültekin, kullanılan 42 oyun 23’ünü alarak Üsküdar Belediye Başkan Vekili seçildi.
İPAR ET ÜSKÜDAR'DA SADECE BİR TANE VAR

Konuyu açıklığa kavuşturmak isteriz: İpar Et’in merkez ve Çengelköy’deki tek şubesi Çengelköy’dedir. Ayrıca Kartal, Maltepe ve Sancaktepe’de olmak üzere üç şubemiz daha bulunmaktadır.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.





