CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı mal varlığını açıkladı

CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı mal varlığını açıkladı

Tarih 14 Mart 2014, 12:15 YazdırBu haberi yazdır

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, adaylık sürecinde mal varlığını açıkladı.

CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı mal varlığını açıkladı

 

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, adaylık sürecinde mal varlığını açıkladı. Özkes, "Başkan olduğumda resmi olarak bildirim yapacağım ama seçimden önce Üsküdarlılar'a mal varlığımı paylaşmak istedim. Beş yıl sonra tekrar açıklayacağım. Biz kul hakkı yemeye değil, halka hizmet etmeye geliyoruz" dedi. 

 

CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Özkes, Üsküdar'da düzenlediği basın toplantısında, kendisinin ve eşinin mal varlığını açıkladı. Özkes, "Bulgurlu'da giriş üstü bir dairem var, Ankara'da da üç daire ile bir dükkanım var" dedi. Özkes kendisinin gecekondu çocuğu olduğunu belirterek, "Babamla benim birer gecekondumuz vardı Ankara Mamak'ta. Onları müteahhide verdik. Ankara'daki daireler oradan" dedi. Özkes Çorum Tarhankozlusu köyünde maddi değeri olmayan bir miktar tarlası ile Kuzuluk Kaplıcalarında da 15 günlük bir devre mülkünün olduğunu bildirdi. 

 

Özkes eşinin de Bulgurlu'da yüksek giriş üstü bir dairesinin bulunduğunu belirterek, milletvekili seçildiği hafta satın aldığı ve taksitlerini halen ödediği aracının da eşinin üstüne olduğunu kaydetti. Özkes, oğulları için aldığı ford fiesta marka bir aracın da eşinin üzerine kayıtlı olduğunu söyledi. 

 

Üsküdar Belediye Başkan Adayı Özkes, hizmet için aday olduğunu belirterek, mal mülk düşkünü olmadığının altını çizdi. Özkes, Belediye Meclis Üyesi adaylarının da mal varlıklarını seçilmelerinin ardından duyuracaklarını bildirdi. 

 

Bu haber 614 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER