
"BAYRAĞI DEVRALACAĞIZ İNŞALLAH"
Boğaziçi Yaşam Merkezi Giresunluları ağırladı. Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen’in de katıldığı etkinliğin ana gündemi 30 Mart Yerel Seçimleriydi.
"BAYRAĞI DEVRALACAĞIZ İNŞALLAH"
Boğaziçi Yaşam Merkezi Giresunluları ağırladı. Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen’in de katıldığı etkinliğin ana gündemi 30 Mart Yerel Seçimleriydi.
“Biz Üsküdar’a hizmet sevdamızla çıktık bu yola. Tek gayemiz Üsküdar’ı layık olduğu noktalara taşımak. Sizlerin destek ve dualarıyla yeni dönemde Üsküdar için, Mustafa Kara başkanımızdan bayrağı devralarak onun bıraktığı yerden çalışmalara devam edeceğiz.” Sözleriyle konuşmasına başlayan Türkmen şu şekilde devam etti. “ Üsküdar’da, Türkiye’nin her şehrinden hemşehrilerimiz var. Her biri bizler için bir kıymettir. Her birinin derdine, dileğine ulaşabilmektir amacımız. Vatandaşımızı koruyup kollayabilmek, tüm Üsküdar’a en iyi hizmeti sunabilmek için bu göreve talibiz. Allah’ın izni ve sizlerin destek ve dualarıyla 30 Mart’ta zaferimizi kutlayacağız. Bizlere kapınızı, sofranızı açtığınız için siz değerli Giresunlu hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”
Konuşmasının ardından yerine geçen Türkmen masasına gelen Giresunlularla bol bol sohbet edip sorularını cevaplandırmayı da ihmal etmedi.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İMAR KONUSUNDA SON DEĞİŞİKLİKLER

Üsküdar imar Kültür derneği kentsel dönüşümle ilgili Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 28 Mart cumartesi günü bir panel düzenledi.
KURTULUŞUMUZ YENİLENEBİLİR ENERJİDE

Yenilenebilir enerjide tarihi zirve: Güneş ve rüzgar yükselişte
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak’tan Yerli ve Milli Tiyatro Vurgusu

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerli ve milli tiyatronun önemine dikkat çekti.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYON

Son 3 sezondur semtimizin parlayan yıldızı olan, semtimiz halkının kurduğu Küçüksu Rasathane Spor Kulübü çok büyük bir başarıya daha imza atarak İstanbul Süper Amatör ligine yükseldi.




