Boğaziçi Yaşam Merkezi törenle açıldı

Boğaziçi Yaşam Merkezi törenle açıldı

Tarih 11 Mart 2014, 15:01 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Kirazlıtepe’de bulunan Boğaziçi Yaşam Merkezi geniş bir protokol katılımı ile “resmen” hizmete açıldı.

Boğaziçi Yaşam Merkezi törenle açıldı

Üsküdar Kirazlıtepe’de bulunan Boğaziçi Yaşam Merkezi geniş bir protokol katılımı ile “resmen” hizmete açıldı.


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleşen açılışın diğer konukları, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen’di.


Açılış öncesi Üsküdar’da bir ilçe turu atan Numan Kurtulmuş ve partililer, Üsküdar halkını selamlayıp bol bol sohbet ettiler. Daha sonra Cuma namazı için Kısıklı Çilehane Camii’ne giden Numan Kurtulmuş, Hilmi Türkmen ve partililer, namaz sonrası açılışın yapılacağı Boğaziçi Yaşam Merkezi’ne geçtiler.


Partililerin ve Üsküdarlıların yoğun ilgi gösterdiği açılışta Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş küçük bir konuşma yaptı.

“Üsküdar’a yakışır muazzam bir yaşam merkezi burası. Dilerim ki bu gibi nice güzel mekânlar Üsküdarlıların ve İstanbulluların hizmetine sunulur. Belediye Başkan Adayımız Hilmi Bey’in projelerini inceleme fırsatı yakaladım. Hayata geçtiklerinde, halkın hizmetinize sunulduklarında Üsküdar’a bambaşka bir çehre kazandıracak olan bu projeler, herkese birer örnek teşkil edecek.” Diyen Kurtulmuş sözlerine şöyle devam etti. “ Türkiye yine bir seçim arifesinde ve yine istikrarı, düzeni, nizamı bozmak isteyenlerin oyunlarına tanık oluyoruz. İnanıyorum ki Türkiye’de kaos ve karışıklık olsun isteyenler, 30 Mart’ta milletimizden cevabını alacaktır.” Kendisini dinleyenlere teşekkür eden Kurtulmuş, Yaşam Merkezinin tüm Üsküdarlılara hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.


Numan Kurtulmuş’un ardından sözü devralan AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen de kısa bir konuşma yaptı.

“Bugün açılışımızda bizleri kırmayıp davetimize teşrif eden Genel Başkan yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş’a ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Osman Boyraz’a teşekkür ederiz. Boğaziçi Yaşam Merkezi yapmakta olduğumuz projelerin bir emsali olarak karşınızdadır. Biz projelerimizi, vaatlerimizi her gün tekrar tekrar sizlere aktarıyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İnanıyoruz ki 30 Mart’ta destek ve dualarınızla sandıktan Ak bir zaferle çıkacağız ve projelerimizi tek tek hayata geçirmeye devam edeceğiz.”


Türkmen’in konuşmasının ardından hayır duaları, alkış ve tezahüratlar eşliğinde kurdele kesim merasimi gerçekleşerek, Boğaziçi Yaşam Merkezi hizmete açıldı.

Bu haber 614 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER