Özkes

Özkes "Bu seçim artık vatan meselesidir"

Tarih 09 Mart 2014, 17:20 YazdırBu haberi yazdır

9 Mart Pazar sabahı , Çamlıca Safa Restorant'da saat 8.30'da , Üsküdar CHP Örgütü İhsan Özkes ile bir araya geldi . Kahvaltılı toplantıya , 1.Bölge Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt 'de katıldı .


Özkes "Bu seçim artık vatan meselesidir"  



9 Mart Pazar sabahı , Çamlıca Safa Restorant'da saat 8.30'da , Üsküdar CHP Örgütü İhsan Özkes ile bir araya geldi  .  Kahvaltılı toplantıya , 1.Bölge Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt 'de katıldı . 


Kadir Gökmen Öğüt , selamlama konuşmasında , " Meclis'te ki en çalışkan Milletvekili arkadaşımızı aramızdan aldınız , belediye başkan adayı yaptınız . İnşallah 30 Mart günü Üsküdar'a Belediye Başkanı'da olacak. " dedi. 


CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes , " Bugün 9 Mart , 30 Mart'a yirmi gün var . Ya yirmi gün çalışacağız , ya da beş yıl ah , vah diyerek beş yıl üzüleceğiz . Günde beş saat uyuduğumda kendimi iyi hissediyorum . Bir ayda on kilo verdim . Gece gündüz çalışıyorum . Sizde şu seçime kadar yarım kilo verin , günde bir kere teleyin , bu seçimi alırız . Bu güne kadar iki bin kadar pankart astık . Onlar benim pankartımı indiriyorlar , bende onları 30 Mart'ta indireceğim . Benim rakibim sadece Hilmi Türkmen değil , Tayyip Erdoğan'da kendini kurtarsın . Kadir Topbaş 30 Mart'ta gidecek , en geç ağustosda Tayyip'de gidiyor . Herkes hesabını buna göre yapsın . Tam yirmi yıl önce Niyazi Yurtsever Başkan'ımızın bıraktığı bayrağı biz alacağız .


Dört yüz on bin seçmene , otuz üç mahalleye tüm broşürlerimizi dağıtacağız . Allah rızası için yalvarıyorum , kalan 20 gün çalışalım . Sizlerle gurur duyuyorum . Yirmi dört tane mahalle seçim büromuzda seçim malzemelerimiz bulunuyor ve dağıtılıyor. Ayrıca çalışmak isteyenler , bu gün buradada malzemelerimiz var , alabilirler . 


Biz de insanız , eksiğimiz olabilir . Bu mesela artık CHP meselesi değildir , vatan meselesidir . Çevremizde ki diğer tüm partililere kucak açmalıyız . Namuslu olan bütün insanlara kucak açmalıyız ki 30 Mart şölenimiz , bayramımız olsun . " 
Bu haber 779 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER